Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Evropski teden mladih

Evropski teden mladih priporoča ...

Letošnji evropski teden mladih bo že osmi zapored, pripravlja pa ga Evropska komisija skupaj z nacionalnimi agencijami evropskega programa Erasmus+: Mladi v akciji. Osrednja tema evropskega tedna mladih 2017 je solidarnost in družbena odgovornost mladih v Evropi, potekal pa bo med 1. in 7. majem 2017.

Vabimo vas, da v tem obdobju (ter v času pred in po prvem tednu maja) v sklopu svojih aktivnosti načrtujete dogodke, ki sovpadajo z osrednjo temo ETM 2017. Prosimo vas, da nas o načrtovanih dogodkih tudi obvestite preko elektronskega obrazca. Vse vaše dogodke bomo objavili na naši spletni strani in jih v okviru aktivnosti povezanih z evropskim tednom mladih tudi promovirali.

Z veseljem vas obveščamo, da bo ekipa MOVIT-a letošnji ETM izkoristila za »obiske na terenu«. Obiski bodo potekali med 3. in 5. majem 2017 in bodo namenjeni medsebojnemu spoznavanju, zato vas vabimo, da pri prijavi vašega dogodka preko zgornjega spletnega obrazca označite, ali si bi želeli našega obiska in če, zakaj.

Predvidoma se nam bodo na teh obiskih pridružili tudi predstavniki URSM ter ministrica Maja Makovec Brenčič in predsednik Odbora državnega zbora za zadeve EU v parlamentu Kamal Izidor Shaker.

V okviru Evropskega tedna mladih bomo izdali tudi številko revije Mladje na temo evropskega državljanstva, Eurodesk pa bo v sodelovanju z regionalnimi partnerji po šolah in mladinskih organizacijah izvajal delavnice o na temo aktivnega državljanstva. 

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih