Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

17.02.2017
Praznujemo 30. obletnico programa Erasmus+, zato ste vabljeni, da delite najlepše dogodke v vaši izmenjavi Erasmus+. Vam je Erasmusova izmenjava pomagala pri poklicni odločitvi, ste morda med bivanjem v tujini spoznali ljudi, ki so vas navdušili? Želite povedati svojo zgodbo?Na natečaju lahko sodelujete tako, da pripovedi... več »
13.02.2017
Če si star med 18 in 35 let in prihajaš iz Evropske unije, ustvari video, infografiko, sliko, blog ali katero drugo digitalno obliko predstavitve teme mobilnosti mladih v Evropi in jo pošlji na digitalni natečaj #DEEPEU. Šest zmagovalcev bo prejelo potovanje v Bruselj (potovanje, nastanitev in stroške življenja za dva... več »
13.02.2017
Pomisli na zgodbo o Evropi, ki jo želite deliti in kako jo želite prikazati. Izberete lahko katerikoli način: video tvojega dedka, fotografijo vozovnice za vlak, pismo vašega prvega dekleta … Edini pogoj je, da ima zgodba neko skupno točko z Evropo. Če se želiš prijaviti, moraš biti star najmanj 18 let in živeti v državi... več »
10.02.2017
Vlada Republike Slovenije in Evropska komisija vabita na dialog z državljani na temo »Mladi in prihodnost Evropske unije«. Na vprašanja bosta odgovarjala predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar in predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker. Dialog bo potekal v četrtek, 2. marca 2017, ob 17. uri v... več »
09.02.2017
Turnir socialnih inovacij je namenjen prepoznavanju in podpori najboljših evropskih socialnih podjetnikov, ter njihovih inovativnih idej in priložnosti, namenjenih boju proti socialni izključenosti na področjih izobraževanja, zdravstva, zaposlitev, novih tehnologij, sistemov in procesov. Projekti bodo nagrajeni z denarnimi... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih