Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

16.08.2018
»Kaj če bi vse obrnili na glavo in dobili še eno priložnost, da spoznamo sebe preko ponovnega odkrivanja sveta?« (Dagna Gmitrowicz, The Undiscovered Country, 2014) Leta 1996 je Édith Cresson, evropska komisarka, ki je bila zadolžena za izobraževanje, usposabljanje in mladinsko politiko, zagnala nov program. Imenoval se... več »
10.08.2018
Evropska komisija je 10. 8. 2018 objavila Popravek Vodnika po programu Erasmus+ za leto 2018, ki odseva spremembe, nastale s selitvijo Projektov prostovoljstva v ločeni program Evropska solidarnostna enota.  Na naši podstrani Razpisna dokumentacija pa so na voljo tudi že prijavni obrazci za 3. letošnji... več »
09.08.2018
Orodje imenovano Učinek+ je v sodelovanju z britansko nacionalno agencijo Ecorys razvila slovenska nacionalna agencija za področje izobraževanja, usposabljanja in športa CMEPIUS. Odločili smo se, da ga prilagodimo za mladinski sektor in vam ga predstavimo na delavnici. Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam pri... več »
06.08.2018
Podporni center SALTO izobraževanje in usposabljanje je izdal novo publikacijo o podpori individualnemu učenja v kontekstu neformalnega mladinskega dela »One2One: Supporting Learning Face to face«. Publikacija je namenjena mladinskim delavcem, socialnim delavcem, mladinskim voditeljem, trenerjem, organizatorjem projektov),... več »
20.07.2018
Namen serije publikacij Perspectives on Youth je, da delujejo kot forum za informiranje, razprave, razmišljanja in dialog o evropskem razvoju na področju mladinske politike, raziskovanja mladine in mladinskega dela. V skladu s tem, so se pri oblikovanju četrte izdaje odločili, da kot izhodišče za njeno pripravo... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih