Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

Predstavitev osnutka priporočil za oblikovanje politik za podporo mladinskem delu z mladimi begunci, migranti in prosilci za azil »Becoming part of Europe« Foto: Matej Pušnik
13.12.2018
V torek, 11. decembra 2018, je v Poligonu potekal še drugi del zaključnih dogodkov v okviru projektov (Becoming part of Europe in Aware and Active), namenjenih iskanju odgovorov, kako se lahko mladinsko delo pripomore k večji vključenosti beguncev, migrantov in prosilcev za azil v družbo. Namen drugega dne dogodka je... več »
Mladi skupaj za človekove pravice - Kako lahko mladi ustvarijo drugačno zgodbo o migracijah v Evropi? Foto: Matej Pušnik
12.12.2018
Kaj: Nacionalni dogodki “Young Together for Human Rights” in twitter nevihtaKje: v šestih državah: na Finskem, v Estoniji, Italiji, Sloveniji, Avstriji, in MakedonijiKdaj: 10. december – dan človekovih pravicZakaj: V okviru projekta Aware and Active in kampanje “YoungTogether« želijo mladi povedati drugačno zgodbo o... več »
Priznanje programa Erasmus+: Mladi v akciji Ključ do participacije je prejel projekt Zveze, zavod za razvoj Waldorskih šol in vrtcev Slovenije z naslovom Connect Slovenia.
10.12.2018
Lansko leto smo nagrajevali projekte z odličnimi učinki na posameznike, organizacije in lokalna, regionalna ali nacionalna okolja ter na sistemsko raven. Letos smo v ospredje postavili spodbujanje aktivne participacije mladih, ki je tudi ena od naših strateških vsebinskih usmeritev do leta 2020, ki jih zasledujemo pri... več »
Rezultati tretjega prijavnega roka programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2018
06.12.2018
Rezultati 3. prijavnega roka (4.oktober) programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2018: Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 1Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 2Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 3 Vsi prijavitelji bodo o odločitvi pisno... več »
05.12.2018
5. decembra obeležujemo mednarodni dan prostovoljstva. Vsem prostovoljkam in prostovoljcem, ki opravljate to plemenito poslanstvo, smo hvaležni vsak dan, danes pa vam še posebej čestitamo.  Kljub temu, da je prostovoljstvo mladih nekaj, kar je v vseh državah EU univerzalno prepoznano kot področje, ki ga ja potrebno... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih