Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Izkušnje udeležencev usposabljanj in izobraževanj v okviru programa

V rubriki "Moja izkušnja" predstavljamo izkušnje slovenskih udeležencev in udeleženk izobraževanj in usposabljanj, ki so na voljo upravičencem in (potencialnim) prijaviteljem v programa Erasmus+: Mladi v akciji. 

Mednarodna usposabljanja, seminarje in konference, ki so na voljo, bodisi soorganiziramo v sodelovanju z nacionalnimi agencijami iz drugih držav bodisi nanje samo pošljemo udeležence iz Slovenije. Namenjena so spodbujanju izmenjav dobrih praks in mednarodnega sodelovanja ter razvoju kapacitet organizacij na področju mladinskega dela bodisi razvoju nadaljnjih projektov v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji v Sloveniji, zato udeležbo toplo priporočamo vsem, ki jih vključevanje v program E+ MVA zanima. Nekatera usposabljanja so namenjena izkušenejšim prijaviteljem za dvigovanje kakovosti mednarodnih projektov v okviru programa, nekatera pa so namenjena novim prijaviteljem, ki se nameravajo v bližnji prihodnosti vključiti v program. 

Na Nacionalni agenciji menimo, da so to odlične priložnosti za učenje, rast in mreženje, zato spodbujamo vse zainteresirane k prijavi. Še bolje od nas, pa to povedo tisti, ki so teh aktivnosti udeležili.

Moja izkušnja: Usposabljanja in izobraževanja

Moja izkušnja: Volunteers of Europe

Aktualni razpisi za usposabljanja in izobraževanja so objavljeni tukaj

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih