Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

31.03.2022
Konferenca o okrevanju mladinskega dela (The Youth Work Recovery Conference) bo združila mladinske politike, prakse in raziskovalno delo ter obravnavala učinke pandemije koronavirusa in krize, ki jo je ta prinesla, na področje mladinskega dela (in njegove akterje) po vsej Evropi. Namen konference je raziskati potrebe...več »
30.03.2022
Strateško partnerstvo Europe Goes Local deluje v članicah EU in sosednjih partnerskih državah ter izvaja  mednarodne in nacionalne aktivnosti v podporo razvoju mladinskega dela na lokalni ravni od leta 2016.  V Sloveniji je usmerjeno v podporo uslužbencem občin, ki so pristojni za področje mladine. Tudi v letu...več »
21.03.2022
Bi radi srečali kolege iz drugih evropskih držav, se učili in razpravljali o novih orodjih, metodah in praksah mladinskega dela in participacije? Ste uslužbenec občine, pristojen za področje mladine, ali vodja organizacije, ki na lokalnem nivoju izvaja mladinsko delo? Vabljeni k prijavi! Konferenca bo potekala od 27. do...več »
14.03.2022
Letos bodo v Offenburgu, manjšem nemškem mestu blizu Strasbourga, že peto leto zapored potekali Offenburški pogovori, ki so namenjeni aktualnim ključnim temam v razvoju mladinskega dela in mladinskih politik. Aktivnost bo potekala 13. in 14. septembra 2022, udeležba na sami aktivnosti pa je omejena na 30 strokovnjakov in...več »
09.03.2022
Že intenzivno načrtujete svoje projekte, ki jih nameravate prijaviti v okviru ključnega ukrepa 2 programa Erasmus+: Mladina, ali mogoče šele razmišljate o prijavi? Pridružite se nam na skupinskem svetovanju, ki bo potekalo v torek, 15. 3. 2022, ob 13h, v okolju Zoom. Srečanje, ki ga bosta vodili skrbnici ključnega ukrepa...več »
07.03.2022
Podpora razvoju in krepitvi kakovostnega (mednarodnega) mladinskega dela in mladinskih politik na lokalni ravni, zlasti z okrepljenim sodelovanjem med različnimi deležniki, je temeljni namen partnerstva Europe Goes Local. Pri nas že dobro udomačeno in prepoznano strateško partnerstvo 24 nacionalnih agencij poteka na...več »
03.03.2022
Z letom 2022 smo vstopili v evropsko leto mladih, ki predstavlja ključni trenutek za razširjanje in delitev priložnosti za mlade, njihovo aktivno udejstvovanje ter vzpostavitev aktivne vloge mladih pri grajenju bolj vključujoče, zelene in digitalne Evrope. V povezavi s tem so cilji evropskega leta mladih: črpati navdih...več »
02.03.2022
Vse organizacije, ki imajo trenutno sprejete gostiteljske ali pošiljajoče projekte z Ukrajino ali Rusijo v okviru katerega koli ukrepa programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da bodo v teh dneh stopili z vami v stik skrbniki vaših sporazumov in vam predstavili možnosti glede nadaljnjega...več »
22.02.2022
Kakovost mladinskega dela je eden izmed ključnih izzivov, s katerim se srečuje mladinski sektor tako na nacionalni kot na evropski ravni. Z namenom razvijanja kakovosti in spremljanja učinkov mladinskega dela je švedska mreža KEKS razvila orodje Logbook, ki skozi beleženje mladinskega dela vzpostavlja refleksivno prakso in...več »
18.02.2022
Z letom 2022 smo vstopili v evropsko leto mladih, ki predstavlja ključni trenutek za razširjanje in delitev priložnosti za mlade, njihovo aktivno udejstvovanje ter vzpostavitev aktivne vloge mladih pri grajenju bolj vključujoče, zelene in digitalne Evrope. V povezavi s tem so cilji evropskega leta mladih: črpati navdih...več »
Prikazujem rezultate 131 - 140 od skupno 665
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih