Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

28.09.2021
IZBRIS STARIH PROJEKTOV IZ SISTEMA Vsi, ki ste v preteklosti kdaj ustvarili potrdila Youthpass, ste prejeli sporočilo o izbrisu tistih projektov iz sistema, ki so se zaključili pred najmanj šestimi leti. Razlog tiči v varovanju osebnih podatkov, za katere politika EU pravi, da se lahko hranijo največ 6 let. Ker do...več »
24.09.2021
Prejšnji vikend je v Zrečah potekalo tradicionalno srečanje članov Movitovega 'bazena trenerjev*', ki ga ljubkovalno imenujemo kar Trenerski vikend.   Srečanje je namenjeno povezovanju in izmenjavi izkušenj med člani bazena, saj ima vsak trener bogate in raznolike izkušnje, ki služijo kot motivacija, inspiracija in...več »
23.09.2021
Vseevropska raziskovalna mreža RAY vas vabi, da se v torek, 28. septembra 2021, od 15.45 do 17.00 udeležite spletne okrogle mize, ki bo novo obdobje evropskih programov na področju mladine obravnavala z vidika ugotovitev raziskav o učinkih predhodnega programskega obdobja. Kaj nam povedo rezultati raziskav zaključenega...več »
17.09.2021
Na SALTO Inclusion & Diversity so pripravili Strategijo vključevanja in raznolikosti (The Inclusion & Diversity Strategy). Namen strategije je krepitev vključevanja in raznolikosti, ki sta pomembni sestavini programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. Njena vsebina sloni na izkušnjah programov v različnih...več »
02.09.2021
Pred bližajočim se drugim rokom za prijavo na programa Erasmus+ na področju mladine in Evropska solidarnostna enota za obdobje 2021-2027 objavljamo seznam najpogostejših napak, ki so bile opažene v vlogah, oddanih na prve prijavne roke v letu 2021. Vse bodoče (in pretekle) prijavitelje bi radi opozorili, da smo bili na...več »
01.09.2021
Urad RS za mladino je v torek, 31. 8. 2021, v sodelovanju z Movit, Nacionalno agencijo EU programov Erasmus+; področje mladina in Evropska solidarnostna enota, organiziral Youth Wiki brunch z namenom predstavitve Youth Wiki, evropske spletne enciklopedije na področju mladinskih politik, predstavnikom ministrstev in drugih...več »
19.08.2021
Želite raziskati izzive in trende v mladinskem delu? Kako jih nasloviti z inovativnimi praksami in pristopi, koncepti ter strategijami? Želite spoznati, kako poteka proces razvoja inovacij v mladinskem delu? Si pri tem želite medsektorskega in večperspektivnega pristopa?Odgovore na zgornja vprašanja ponuja že druga...več »
17.08.2021
Ponovno je tu Youth Wiki izziv, s katerim boste imeli možnost prevzeti vlogo odločevalca in prelistati prav posebno enciklopedijo, ki vas bo navdihnila pri iskanju primerov dobrih praks za nudenje boljše podpore mladim.   Youth Wiki je namreč spletna enciklopedija nacionalnih mladinskih politik, ki nudi izčrpen nabor...več »
13.08.2021
Obveščamo vas, da so bili objavljeni rezultati prvih prijavnih rokov programov Erasmus+ na področju mladine in Evropska solidarnostna enota v letu 2021. Sporazumi za sprejete projekte so v pripravi in bodo nosilcem projektov posredovani v roku 30 dni, kot tudi izhaja iz sklepov, ki so dostopni na spodnjih...več »
06.08.2021
Po otvoritvenih informativnih dneh za nova programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota 2021-2027 je pred vami nova možnost za seznanitev z vsebino programov pred ponovnim, jesenskim rokom za oddajo prijav. Tokrat bo predstavitev programa Erasmus+: Mladi v akciji združena na en dan, kateremu bo...več »
Prikazujem rezultate 171 - 180 od skupno 668
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih