Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

05.08.2021
Vse prijavitelje, ki so prijavili projekte na prvi prijavni rok programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota v letu 2021, obveščamo, da bomo - v kolikor bodo IT orodja omogočala izvedbo vseh potrebnih postopkov in bo Evropska komisija Nacionalnim agencijam zagotovila vse potrebne izvedbene dokumente, s katerimi v tem...več »
28.07.2021
Študijski obisk, ki bo izveden v okviru partnerstva Europe Goes Local, bo zbral uslužbence občin, ki so zadolženi za področje mladine ter lokalne mladinske delavce iz Slovenije in Hrvaške. Njegov namen bo od blizu pogledati mladinsko delo v Litvi. Udeleženci se bodo srečali s predstavniki litovskega urada, ki pokriva...več »
09.07.2021
V okviru projekta Europe Goes Local letos v devetih slovenskih občinah, in sicer v Ljubljani, Novem mestu, Brežicah, Mariboru, Celju, Škofji Loki, Krškem, Zagorju ob Savi in Brdih že tretje leto poteka uvajanje orodja Logbook za beleženje in spremljanje učinkov mladinskega dela na lokalni ravni. Orodje trenutno uporablja 1...več »
09.07.2021
Bi radi srečali kolege iz drugih evropskih držav, se učili in razpravljali o novih orodjih, metodah in praksah mladinskega dela in participacije? Ste uslužbenec občine, pristojen za področje mladine ali vodja organizacije, ki na lokalnem nivoju izvaja mladinsko delo? Vabljeni k prijavi! Konferenca bo potekala od 30....več »
05.07.2021
17. in 18. junija 2021 se je v Ljubljani odvilo usposabljanje ZAKAJ, KAJ, KDO in KAKO v mladinskem delu, namenjeno uslužbencem, ki so v občinskih upravah zadolženi za področje mladine in lokalnim politikom. Usposabljanja, ki je del aktivnosti projekta Europe Goes Local, so se tako udeležilo 18 udeležencev iz občin Semič,...več »
07.06.2021
Vsako leto prinese nekaj novega in spremembe so del vsakdana. Če smo v letu 2019 govorili o brexitu in njegovem vplivu na izvajanje programa Erasmus+: Mladi v akciji ter o izločitvi prostovoljstva iz programa in vključitvi v program Evropska solidarnostna enota, je bilo leto 2020 zadnje leto izvajanja programa Erasmus+:...več »
23.05.2021
Evropski teden mladih 2021 je spet tu in tudi tokrat v ospredje postavlja participacijo mladih!Zadnje leto je bilo zaradi omejenih družabnih srečanj in omejene mobilnosti polno izzivov, vendar pa je zato še bolj pomembno kot kdajkoli prej, da mladi razpravljajo o demokraciji, jo zaščitijo in se aktivno vključujejo vanjo,...več »
21.05.2021
Obveščamo vas, da je zaradi tehničnih težav prijavni rok za Ključni urep 2 v programu Erasmus+ podaljšan do danes (21. 5. 2021) do 18:00. Tehnična ekipa EK skuša težave odpraviti. Prijavitelje, ki imate težave pri oddaji, pozivamo, da si ogledate to novico in poskušate vlogo ponovno oddati kasneje. več »
20.05.2021
Evropska komisija je objavila napotke za reševanje pogostih tehničnih napak, ki je pojavljajo v prijavnih obrazcih za Ključni ukrep 2 v programu Erasmus+ na področju mladine. Vse prijavitelje, ki se srečujejo s težavami pri izpolnjevanju in oddaji, naprošamo, da poskusijo težave odpraviti tako, da sledijo napotkom,...več »
20.05.2021
Obveščamo vas, da so znani rezultati razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru Evropskega tedna mladih 2021. Prijavitelji boste o rezultatih obveščeni tudi individualno do konca današnjega dne na naslove, ki ste jih navedli v prijavnicah, upravičenci pa bodo obenem prejeli tudi vsa dodatna navodila glede vnosov...več »
Prikazujem rezultate 181 - 190 od skupno 668
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih