Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

25.11.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno...več »
23.11.2020
Vabimo vas na četrto spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. V prvem delu posveta boste spoznali, kako postopati v digitalnem svetu z roko v roki z mladinskim delom v času epidemije in kaj smo se naučili na področju...več »
17.11.2020
Evropska komisija je včeraj objavila prenovljeni dinamični in večjezični portal Evropski mladinski portal, na katerem najdete evropske informacije in priložnosti za mlade, ki živijo, delajo in se izobražujejo v Evropi. Portal je bil prenovljen na podlagi odzivov in predlogov mladi. Na portalu najdete nove vsebino, drugačno...več »
13.11.2020
V sredo, 11. novembra 2020, je v virtualnem okolju potekala letna konferenca ”Mladost je norost, po občini skače, kjer je most”, namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin, medsebojnemu povezovanju in izmenjavi dobrih praks....več »
11.11.2020
Participacija mladih je del železnega repertoarja tematik, ko se pogovarjamo o mladih. Kako jo spodbujati in ustvarjati pogoje zanjo je eno od osrednjih vprašanj številnih, ki se s področjem ukvarjajo strokovno, projektno ali na ravni javnih politik. S kom se bomo pogovarjali? Na drugem Youth Wiki pogovoru bomo gostili...več »
11.11.2020
Udeleženci pri nas sprejetih projektov Erasmus+: Mladi v akciji poročajo o velikem zadovoljstvu v povezavi s svojo udeležbo. To je razvidno na podlagi splošne analize učinkov izvajanja programa med letoma 2015 in 2019, ki je obenem pokazala, da med najmočnejše učinke sodijo učinki na osebnostne lastnosti, pomemben pa je...več »
10.11.2020
Vabimo vas na že tretje letošnje spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. Na posvetu se boste seznanili s posledicami epidemije na mladinsko delo v Evropi in jih primerjali s svojimi izkušnjami, se pogovorili o izzivih, s...več »
09.11.2020
V sredo, 11. novembra 2020, ob 9.00 uri, bo v digitalni obliki v okviru partnerstva Europe Goes Local, podpora razvoju in krepitvi mladinskega dela na lokalni ravni, potekala letna konferenca za občine »Mladost je norost, po občini skače, kjer je most«. Osrednja tema tokratne konference je Kaj lahko naredimo za več...več »
27.10.2020
V okviru izvedene raziskave RAY, ki je proučevala razvoj kompetenc mladinskih delavcev in izgradnjo zmogljivosti organizacij, se je pokazal tudi eden večjih izzivov mladinskega dela v Sloveniji, to je nestalna narava mladinskega dela. Izsledki temeljijo večinoma na intervjujih z udeleženci mednarodnih usposabljanj in tudi...več »
22.10.2020
Kakovost mladinskega dela je eden izmed ključnih izzivov, s katerim se srečuje mladinski sektor tako na nacionalni kot na evropski ravni. Z namenom razvijanja kakovosti in spremljanja učinkov mladinskega dela je švedska mreža KEKS razvila orodje Logbook, ki skozi beleženje mladinskega dela vzpostavlja refleksivno prakso in...več »
Prikazujem rezultate 21 - 30 od skupno 456
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih