Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

12.05.2020
Spletno usposabljanje je namenjeno vsem, ki želijo postati trenerjiin voditelji mladih. Usposabljanje bo potekalo štiri mesece in bo namenjeno razvoju znanja, odnosov in znan, ki jih potrebujejo trenerji mladih na področju neformalnega izobraževanja. Rok za prijavo je 28. maj 2020! Več informacij je na voljo tukaj.več »
11.05.2020
V programu Erasmus+: Mladi v akciji se je število oddanih projektnih vlog na drugem prijavnem roku v primerjavi z lanskim letom, povečalo za kar 35 %. Na drugi prijavni rok programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2020 smo namreč prejeli 83 vlog, od tega 51 vlog za projekte mladinskih izmenjav in mobilnosti mladinskih...več »
06.05.2020
Z dokazi podprto (evidence-based) načrtovanje javnih politik je eno od osrednjih načel evropske mladinske politike, kot jo opredeljuje Strategija EU za mlade 2019 – 2027. Še zdaleč pa javne politike niso edino področje, na katerem se uporablja ta pristop. Kaj bomo počeli? Na prvem spletnem seminarju Youth Wiki bo z nami...več »
06.05.2020
Med cilji mednarodnih usposabljanj v okviru programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota sta zagotovo najpomembnejša in najočitnejša razvoj kompetenc mladinskih delavcev/strokovnjakov ter krepitev zmogljivosti organizacij, zato smo v podatkih, zbranih v okviru mednarodnih in nacionalnih raziskav,...več »
05.05.2020
V preteklih letih je potekalo veliko razprav in konceptualizacije digitalnega mladinskega dela, že veliko preden je pandemija COVID-19 prinesla temo v ospredje. Ta spletni dogodek se bo osredotočal specifično na evropsko in mednarodno mobilnost mladih v času digitalizacije. Seminar bo potekal v dveh sklopih: v prvem sklopu...več »
30.04.2020
Podporni center SALTO za področje participacije in informiranja organizira spletni seminar, na katerem bodo predstavljeni projekti, ki so bili izbrani kot dobre prakse omenjenega SALTO centra: »Find the Green« in »Youth for Democracy«. Spletni seminar je priložnost, da spoznate, kako so vodje projektov organizirali njihove...več »
30.04.2020
Udeleženci bodo pridobili kompetence, kako uspešno povečati politično in družbeno participacijo mladih v Evropi na lokalni in regionalni ravni s podporo digitalnih orodij. Na usposabljanju bodo upoštevani različni aspekti spletne participacije in specifik pri spletni participaciji najbolj ranljivih mladih. Rok za prijavo...več »
28.04.2020
Pred prijavnim rokom navadno izvedemo več vsebinskih delavnic, česar pa pred 2. prijavnim rokom zaradi razmer žal nismo mogli. V nadaljevanju smo zato za vas zbrali seznam gradiv, ki vam lahko pomagajo pri pripravi vašega projekta. Učni proces Učenje je sestavni del programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. Za...več »
17.04.2020
Nacionalna agencija (v nadaljevanju NA) je danes objavila rezultate 1. prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, ki so dostopni na zgornjih povezavah. NA poudarja, kot je zapisano v sklepih, da sklepi postanejo izvedljivi z dnem, ko NA prejme s strani Evropske komisije...več »
07.04.2020
Zaradi pandemije virusa COVID-19, ki močno vpliva tudi na izvajanje evropskih programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, Nacionalna agencija objavlja priporočila prijaviteljem na drugi prijavni rok, 7. 5. 2020, v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Nacionalna agencija...več »
Prikazujem rezultate 291 - 300 od skupno 668
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih