Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

09.05.2021
Obveščamo vas, da so težave v zvezi z zaklenjenimi prijavnimi obrazci odpravljene. Prosimo, preverite stanje predhodno oddane in zaklenjene prijave. Če ima ta še vedno status Osnutek/Draft, jo znova oddajte.Informacija glede deljenja oz. skupne rabe prijavnega obrazca: obrazec lahko date v skupno rabo in urejanje samo, če...več »
30.04.2021
Obveščamo vas, da smo na spletni strani objavili višino sredstev, ki so na voljo za program Erasmus+ na področju mladine v letu 2021 in razdelitev teh sredstev po posameznih rokih. Objavljena so tukaj.več »
23.04.2021
SVETOVANJE ZA PRIJAVO Svetovanje za prijavo projektov poteka po elektronski pošti info@movit.si.  Teden dni pred vsakim prijavnim rokom ne odgovarjamo več na vsebinska vprašanja, ampak samo še na morebitna tehnična vprašanja, povezana z izpolnjevanjem in oddajo prijavne dokumentacije. Zadnja 2 dneva pred vsakim...več »
19.04.2021
Vabimo vas, da se pridružite spletnemu usposabljanju za boljše razumevanje učinkov projektov Učinek+. Spletno usposabljanje vam omogoča samostojno učenje v lastnem ritmu z urnikom, ki ga lahko prilagajate svojim potrebam, saj se lahko z usposabljanjem izobražujete kadarkoli, posamezna poglavja pa lahko spoznavate...več »
19.04.2021
Želite deliti svoje poglede, prakso ali strokovno znanje v zvezi s participacijo mladih z drugimi? Vas navdušuje predstavljanje svojega dela na področju participacije mladih? Vabimo vas k oddaji predloga za prispevek na 10. konferenci mreže InterCity Youth, ki bo potekala od 30. novembra do 2. decembra 2021 v...več »
14.04.2021
Evropska komisija je včeraj na spletni strani objavila tudi slovensko različico Vodnika po programu Erasmus+, najdete jo na povezavi na podstrani Razpisna dokumentacija. Vodnik za prijavitelje Erasmus+ je na voljo v spletni različici in kot PDF in je bistvenega pomena za razumevanje programa ter sodelujočim organizacijam...več »
31.03.2021
Razpis je pripravljen z namenom vzpostavitve baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za ocenjevanje: 1.    vlog za pridobitev akreditacije za Ključni ukrep 1 (KU1),  vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+ (2021-2027) ter končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji...več »
26.03.2021
7. in 8. aprila 2021 bosta potekala spletna otvoritev in informativna dneva za novi program Erasmus+: Mladi v akciji 2021-2027. Novi program nadaljuje dobre prakse preteklega programa (mladinske izmenjave oz. mobilnost mladih,  ter mobilnost mladinskih delavcev), prinaša pa tudi nekaj sprememb, kot so partnerstva za...več »
25.03.2021
Programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota sta se na ravni obravnave vlog in sprejema odločitev o sprejemu izvajala brez zapletov. Bistvena razlika je nastala na ravni samega izvajanja sprejetih projektov v program. Ker je pomembno število aktivnosti, ki se odvijajo v projektih, mednarodnega...več »
18.03.2021
In gremo ... v nova programa EU Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota Upam, da ste, kolikor je v dani situaciji to možno, dobro in da se uspešno soočate z vsemi izzivi. Leto za nami ni bilo lahko. Pandemija je povzročila številne nepredstavljive težave tudi pri upravljanju evropskih programov na...več »
Prikazujem rezultate 31 - 40 od skupno 502
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih