Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

18.02.2022
Z letom 2022 smo vstopili v evropsko leto mladih, ki predstavlja ključni trenutek za razširjanje in delitev priložnosti za mlade, njihovo aktivno udejstvovanje ter vzpostavitev aktivne vloge mladih pri grajenju bolj vključujoče, zelene in digitalne Evrope. V povezavi s tem so cilji evropskega leta mladih: črpati navdih...več »
17.02.2022
Evropska komisija je objavila priročnik za podporo projektom, prijavljenih v okviru ključnega ukrepa 2 (sodelovanje med organizacijami in institucijami). S spremembo načina financiranja projektov sodelovalnih partnerstev in projektov manjših partnerstev iz prispevkov na enoto v enotni pavšalni znesek, priročnik ponuja...več »
11.02.2022
Leto 2022 v prvi vrsti poteka v znamenju mladih z razglasitvijo in uradnim sprejetjem evropskega leta mladih, kar se kaže tudi z izdatnim povečanjem sredstev za podporo sprejemu projektov v programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. V letošnjem letu smo tako doživeli kar 66 % povečanje sredstev za ukrep...več »
04.02.2022
Evropska komisija je konec januarja predstavila nov vodnik po komunikacijskih krivinah in ravninah, dobrih zgodbah, presežkih, inovativnosti, kreativnosti in navdihu - ki jih upravičenci ustvarjate pri izvajanju projektov, podprtih s strani EU. Vodnik bo vsekakor razveselil upravičence že sprejetih projektov v programu...več »
27.01.2022
V torek, 25. januarja 2022, je potekala spletna kavarna občin Europe Goes Local, namenjena posvetu predstavnikov občin na področju mladine. Europe Goes Local je projekt, namenjen dvigu kakovosti mladinskega dela na lokalni ravni, ustvarjanju povezav in sodelovanja med in z deležniki iz lokalnega okolja, ter mreženju in...več »
18.01.2022
Obveščamo vas, da smo na spletni strani objavili višino sredstev, ki bo v letu 2022 na voljo za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota ter razdelitev teh sredstev po posameznih rokih. Sredstva za program Erasmus+: Mladina so na voljo tukaj, za program Evropska solidarnostna enota pa tukaj. več »
18.01.2022
Obveščamo vas, da so bili danes objavljeni rezultati drugega prijavnega roka programa Erasmus+: Mladina, in sicer za ključni ukrep 2.Sporazumi za sprejete projekte so v pripravi in bodo nosilcem projektov posredovani v roku 30 dni, kot tudi izhaja iz sklepa, ki je dostopen na spodnji povezavi.Prosimo vas, da v primeru...več »
12.01.2022
Spletna kavarna občin Europe Goes Local: Sadovi leta 2021 in nove priložnosti na dlani bo potekala v torek, 25. januarja 2022, s pričetkom ob 9.15 v spletnem okolju Zoom. Dogodek je namenjen krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter povezovanju med predstavniki...več »
10.01.2022
Vas zanima na katerih vrednotah temelji mladinsko delo,katere so smernice, ki vodijo prakso mladinskega dela,kako naj bo lokalno mladinsko delo organizirano,katere so usmeritve za mladinske delavce in kaj potrebujemo za razvoj kakovostnega mladinskega dela? Vse to je utemeljeno v Evropski listini o lokalnem mladinskem...več »
06.01.2022
Ali izvajate/ste izvedli projekt, pobudo ali pristop, ki ga/jo prepoznavate kot dober primer na področju digitalnega neformalnega učenja in dela z mladimi? Potem vas vabimo k izrazu interesa za sodelovanje v študiji primerov dobrih praks, ki jih bomo v letu 2022 izvajali v okviru mednarodne raziskave RAY Analiza različnih...več »
Prikazujem rezultate 31 - 40 od skupno 556
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih