Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

17.03.2021
V okviru mednarodnega projekta Youth voice through a European digital radio, ki poteka v sodelovanju več Nacionalnih agencij programov Erasmus+ na področju mladine in Evropske solidarnostne enote, bo od 12. – 18. aprila 2021 potekalo mednarodno usposabljanje, katerega namen je, da mladi izmenjajo svoje izkušnje s področja...več »
10.03.2021
Na kratko – zelo uspešno in zelo razburljivo! Sedemletno obdobje izvajanja programa Erasmus+: Mladi v akciji je bilo vse prej kot umirjeno in zmerno.   Program je v prvih letih prinesel številne novosti in znatno povečanje nepovratnih sredstev. Leta 2018 je bilo iz programa izločeno prostovoljstvo (ki je v novi...več »
04.03.2021
Vabimo vas na spletni informativni dan, ki bo potekal 18. 3. 2021, od 10. do 13. ure. Predstavili bomo splošne informacije o razpisu za pridobite akreditacije in postopek pridobivanja akreditacije. Na informativnem dnevu ne bomo predstavljali novega programa Erasmus+, saj o njem še nimamo informacij, podrobneje pa bomo...več »
02.03.2021
15. decembra 2020 je potekalo še zadnje v seriji spletnih srečanj mladinskega sektorja, ki smo jih v letu 2020 organizirali v partnerskem sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa, namenjeno pa je bilo temi digitalnega mladinskega dela v času epidemije. Digitalno mladinsko delo je kot...več »
01.03.2021
V letu 2020 smo v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa organizirali več spletnih srečanj mladinskega sektorja, ki so bila namenjena medsebojnemu deljenju izkušenj in izmenjavi dobrih praks mladinskega dela. 3. decembra 2020 je potekalo tretje izmed njih z naslovom Mladigitalni...več »
25.02.2021
Pred koncem lanskega leta smo izdali prvo obsežnejšo publikacijo o rezultatih raziskav, ki so preučevale učinke izvajanja programa Erasmus+: Mladi v akciji. Publikacijo Beležimo učinke - ključni izsledki raziskav učinkov programa Erasmus+: Mladi v akciji zdaj izdajamo še v digitalni obliki! S tem bo publikacija dostopna...več »
23.02.2021
Po uspešno zaključenih raziskovalnih projektih preteklega programskega obdobja Movit tudi v naslednjem programskem obdobju načrtuje intenzivno sodelovanje v okviru vseevropske raziskovalne mreže RAY (Research-based Analysis and Monitoring of European Youth Programmes). Mreža RAY vključuje več kot trideset članic –...več »
01.02.2021
Načrtovanje, spremljanje in beleženje učnih rezultatov je tema, ki ji kot nacionalna agencija namenjamo posebno pozornost. Da bi prijaviteljem in upravičencem programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota ponudili čim bolj uporabne materiale, ki bi jih podprli pri njihovem delu, smo pripravili...več »
21.01.2021
Znani so rezultati letne evalvacije beleženja in spremljanja učinkov mladinskega dela z orodjem Logbook.V okviru strateškega partnerstva Europe Goes Local, ki ga v Sloveniji koordinira Zavod Movit, je zadnji dve leti potekalo uvajanje orodja Logbook za beleženje in spremljanje učinkov mladinskega dela. Konec leta 2020 je...več »
14.01.2021
Kot ste verjetno zasledili že v medijih, Združeno kraljestvo ne bo (več) sodelovalo v programih Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota 2021-2027. Spodaj smo pripravili kratek povzetek odgovorov na najbolj pereča s tem povezana vprašanja in povezave do strani z več informacijami.  Kaj to pomeni za obstoječe projekte,...več »
Prikazujem rezultate 41 - 50 od skupno 502
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih