Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

23.09.2020
Aktivnosti programa Erasmus+: Mladi v akciji vplivajo na odnos udeležencev do družbe in okolja, na njihovo mednarodno mreženje ter učni in profesionalni razvoj. To je pokazala raziskava učinkov izvajanja programa, ki je vključila udeležence pri nas prijavljenih projektov. Udeleženci so se opredeljevali glede svojega...več »
16.09.2020
Dragi prijavitelji, bližata se 3. prijavni rok in še dodatni rok za Ključni ukrep 2, razpisan v tem letu, zato smo za vas na enem mestu zbrali nekaj ključnih informacij za prijavo. 1. Prijava projektov na tretji prijavni rok (1. 10. 2020) 3. prijavni rok za predložitev predlogov projektov v program Erasmus+: Mladi v...več »
14.09.2020
Mladinsko delo ustvarja učinke in priložnosti ter plete zgodbe, te zgodbe pa je treba deliti naprej. V sredo 16. 9. 2020 smo v okviru spletnega predavanja prisluhnili strokovnjaku na področju strateškega komuniciranja, Craigu Dwyerju. Craig Dwyer, avtor mednarodno odmevnih in nagrajenih kampanj, ustanovitelj socialnega...več »
11.09.2020
V petek, 4. septembra 2020, je v prostorih Mestne občine Celje potekalo drugo srečanje regionalnega odbora pilotnega projekta Logbook 2.0, ki si skozi beleženje in spremljanje učinkov mladinskega dela preko orodja Logbook (razvitega s strani švedske mreže KEKS), prizadeva za razvijanje kakovostnega mladinskega dela na...več »
10.09.2020
Učinki mednarodnih usposabljanj, kamor štejemo projekte mobilnosti mladinskih delavcev v organizaciji upravičencev (MMD) in podporna mednarodna usposabljanja v organizaciji nacionalnih agencij (TCA) v programu Erasmus+: Mladi v akciji, na mladinske delavce in druge strokovnjake v mladinskem delu so pomembno odvisni od...več »
26.08.2020
Evropska komisija je objavila Popravek Vodnika po programu Erasmus+ za leto 2020 z dodatnim razpisom za strateška partnerstva na področju ustvarjalnosti. Razpis je objavljen kot odgovor na krizo, povezano z nedavnim izbruhom virusa COVID-19. Rok za prijavo projektov je bil 29. oktober 2020!Na dodatni prijavni rok na...več »
26.08.2020
V okviru raziskav RAY smo preučevali tudi učinke programa Erasmus+: Mladi v akciji na razvoj mladinskega sektorja. Pri tem smo se v največji meri osredotočili na učinke mednarodnih usposabljanj, ki jih organizirajo upravičenci (mobilnosti mladinskih delavcev v ključnem ukrepu 1) in nacionalne agencije (podporne aktivnosti...več »
21.08.2020
Prijavna roka se bližata! Ideje so tu, projekti v načrtovanju… Potrebujete le še nasvet in pomoč kako (bolje) vključiti (tudi) mlade z manj priložnostmi? Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam, da svoje projektne ideje razvijejo in izvedejo čimbolj vključujoče, da projekti sledijo spodbujanju vključevanja mladih z...več »
19.08.2020
Mreža vzornikov je pobuda Evropske komisije iz leta 2016, namenjena spodbujanju socialne vključenosti, aktivnega državljanstva in zavezanosti evropskim vrednotam ter preprečevanju izključevanja in nasilne radikalizacije mladih. V okviru mreže vzornikov vam tako ponujamo možnost izvedbe petih različnih modulov delavnic, ki...več »
18.08.2020
Datum: 22. 9. 2020 OD 10:00 DO 15:0O Lokacija: Slovenski etnografski muzej, upravna hiša, Metelkova ulica 2, Ljubljana Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam pri razmišljanju o učinkih projektov, njihovem merjenju in zbiranju podatkov za dokazovanje učinkov ter usmerjanje izhodišč za razpravo o učinkih, kar privede...več »
Prikazujem rezultate 41 - 50 od skupno 456
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih