Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

18.01.2022
Obveščamo vas, da smo na spletni strani objavili višino sredstev, ki bo v letu 2022 na voljo za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota ter razdelitev teh sredstev po posameznih rokih. Sredstva za program Erasmus+: Mladina so na voljo tukaj, za program Evropska solidarnostna enota pa tukaj. več »
18.01.2022
Obveščamo vas, da so bili danes objavljeni rezultati drugega prijavnega roka programa Erasmus+: Mladina, in sicer za ključni ukrep 2.Sporazumi za sprejete projekte so v pripravi in bodo nosilcem projektov posredovani v roku 30 dni, kot tudi izhaja iz sklepa, ki je dostopen na spodnji povezavi.Prosimo vas, da v primeru...več »
12.01.2022
Spletna kavarna občin Europe Goes Local: Sadovi leta 2021 in nove priložnosti na dlani bo potekala v torek, 25. januarja 2022, s pričetkom ob 9.15 v spletnem okolju Zoom. Dogodek je namenjen krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter povezovanju med predstavniki...več »
10.01.2022
Vas zanima na katerih vrednotah temelji mladinsko delo,katere so smernice, ki vodijo prakso mladinskega dela,kako naj bo lokalno mladinsko delo organizirano,katere so usmeritve za mladinske delavce in kaj potrebujemo za razvoj kakovostnega mladinskega dela? Vse to je utemeljeno v Evropski listini o lokalnem mladinskem...več »
06.01.2022
Ali izvajate/ste izvedli projekt, pobudo ali pristop, ki ga/jo prepoznavate kot dober primer na področju digitalnega neformalnega učenja in dela z mladimi? Potem vas vabimo k izrazu interesa za sodelovanje v študiji primerov dobrih praks, ki jih bomo v letu 2022 izvajali v okviru mednarodne raziskave RAY Analiza različnih...več »
23.12.2021
Še eno leto se poslavlja, v novo leto pa se odpravljamo z novimi upi, željami in pričakovanji. Naj bo leto 2022, tako kot programa Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota, polno solidarnosti, raznolikosti, vključenosti ter prizadevanj za bolj zeleno, digitalno, prijaznejšo in svetlejšo prihodnost.   ...več »
21.12.2021
19. in 20. januarja 2022 bosta potekala spletna informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. Informativna dneva vam bosta ponudila vpogled v prenovljeni podobi evropskih programov na področju mladine v letu 2022 in vam predstavila glavne novosti v vodnikih po obeh programih, ki jih...več »
17.12.2021
Evropska komisija je 24. novembra objavila nov Vodnik po programu Erasmus+ za leto 2022, ki se sicer bistveno ne razlikuje od svojega predhodnika, s katerim je bilo otvorjeno novo programsko obdobje 2021–2027, lahko pa v njemu opazimo že kar nekaj sprememb, ki vam jih predstavljamo v spodnjih vrsticah. Leto 2022 bo v...več »
14.12.2021
Pretekli teden je v okviru projekta "Youth Voice through a European Digital Radio" v italijanskem mestu Bari potekal seminar, namenjen vzpostavljanju novih projektnih partnerstev. Slovenske barve sta zastopali predstavnici organizacije Mladi zmaji, v okviru katere deluje radio Eter, seminar pa je skupaj z dvema...več »
13.12.2021
Švicarska vlada je ustvarila švicarski program za Erasmus+, da bi ohranila svojo vključitev v aktivnostih na področju evropske mobilnosti in sodelovanja. Če želite vzpostaviti oz. nadaljevati partnerstvo s švicarskimi organizacijami na področju mladine, si lahko v spodnjih vrsticah preberete pogoje za tovrstno sodelovanje....več »
Prikazujem rezultate 41 - 50 od skupno 560
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih