Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

Nedostopnost do nadzorne plošče platforme za rezultate projektov Erasmus+
11.02.2019
Obveščamo vas, da bo zaradi nadgradnje sistemskega okolja platforma rezultatov projektov programa Erasmus+ nadzorna plošča za upravičence projektov programa Erasmus+: Mladi v akciji nedostopna med 15. in 19. februarjem 2019. V kolikor načrtujete nujna opravila na platformi, za katera potrebujete dostop do nadzorne...več »
01.02.2019
Evropska komisija pripravila predlog ukrepov za primer izstopa Velike Britanije brez dogovora. Celotna izjava za javnost je na voljo tukaj, v nadaljevanju pa navajamo del, ki se se nanaša na udeležence aktivnosti programa Erasmus+: Varstvo pravic udeležencev programa Erasmus+ Program Erasmus+ je med najpomembnejšimi...več »
NUJNO OBVESTILO: Prestavitev roka za prijavo projektov v program Erasmus+: Mladi v akciji
31.01.2019
Zaradi tehničnih težav z dostopom in oddajo spletnih prijavnih obrazcev programa Erasmus+ je Evropska komisija odločila, da se rok za oddajo projektov podaljša za teden dni. Novi rok za oddajo projektov je 12. februar 2019 ob 12. uri.  Opravičujemo se vam za nevšečnosti, ki jih nastala situacija povzročila in se...več »
Obvestilo prijaviteljem na prvi prijavni rok: Težave z oddajo prijavnega obrazca
29.01.2019
Pri oddaji prijavnic za Ključni ukrep 1 programa Erasmus+: Mladi v akciji se nekaterim prijaviteljem pojavi sporočilo o napaki pri oddaji prijavnice. Iz Evropske komisije so nam sporočili, da gre za napako v spletni aplikaciji. Svetujemo vam, da preverite pravilnost vnešenih podatkov (število udeležencev ali trajanje...več »
Spletni informativni dan: Projekti sodelovanja na področju izobraževanja in usposabljanja (centralizirani razpis)
25.01.2019
Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo (EACEA) organizira spletni informativni dan, na katerem bodo predstavili možnosti financiranja, ki so na voljo v okviru centraliziranega razpisa Erasmus+ Ključni ukrepa 3: Podpora reformi politik - Pobude za inovacije v politiki - Evropski v...več »
25.01.2019
Evropska komisija - Sporočilo za medije Bruselj, 24. januarja 2019 Evropska komisija je danes objavila letno poročilo o programu Erasmus+, ki kaže, da je bilo udeležencev več kot kdaj koli prej, raste pa tudi število podprtih projektov. Hkrati program postaja bolj vključujoč in mednaroden. Leta 2017 je EU v program...več »
Razpis za članstvo v bazenu trenerjev za leto 2019
22.01.2019
MOVIT, nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, želi razširiti bazen trenerjev za pripravo in izvajanje različnih mednarodnih in nacionalnih usposabljanj ter seminarjev, ki jih MOVIT organizira v okviru obeh programov.  OZADJE IN NAMEN RAZPISA Razpis za razširitev...več »
Razpis za strokovna sodelavca za dolgoročnejše sodelovanje na področju podpore neformalnega učenja in uporabe Youthpassa v projektih programov E+: MvA in ESE
22.01.2019
Objavljen je razpis za 2 strokovna sodelavca za dolgoročnejše sodelovanje na področju podpore neformalnemu učenju in uporabi Youthpassa v projektih, ki so bili podprti v okviru programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE) za obdobje 2019-2020. Od izbranih strokovnih sodelavcev...več »
22.01.2019
Članek je bil izvirno objavljen v 39. številki revije Mladje. Branje članka vam bo vzelo: 5 minut 1. Kaj je solidarnost? Eden pogostejših načinov razumevanja pojma solidarnosti je pripravljenost deliti svoja lastna sredstva oz. lastne vire z drugimi ljudmi, bodisi neposredno (npr. z doniranjem denarja ali časa v pomoč...več »
Marko Kojadinović - prostovoljec (program Erasmus+: Mladi v akciji)
21.01.2019
Vsak od nas je velik navdušenec nečesa: od usposabljanja do potovanja, od brskanja po internetu do reševanja sveta. Življenje v Evropski uniji omogoča neskončno priložnosti, ki so vam všeč – kamorkoli vas bodo že vodile. Zakonodaja in pobude EU vam lahko pomagajo izkoristiti potencial in vam dati iskrico navdiha s tem, ko...več »
Prikazujem rezultate 401 - 410 od skupno 667
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih