Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

Okrepljeno svetovanje pred prvim prijavnim rokom v program Erasmus+: Mladi v akciji.
07.01.2019
Z 8. januarjem se začenja obdobje okrepljenega svetovanja za prijavitelje projektov v program Erasmus+: Mladi v akciji. Okrepljeno svetovanje bo trajalo do 5. februarja. Okrepljeno svetovanje pomeni, da smo vam po telefonu na voljo ne le od 13. do 15. ure, ampak tudi med 10. in 12. uro.  Na nacionalni agenciji vam...več »
Pomembne informacije za prijavo projektov v program Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2019
03.01.2019
Evropska komisija je 24. oktobra objavila razpis za zbiranje predlogov za program Erasmus+ in Vodnik za prijavitelje v program Erasmus+ za leto 2019. Za vas smo pripravili pregled pomembnih informacij in sprememb glede na leto 2018. V letu 2019 bo v program Erasmus+: Mladi v akciji projekte možno prijaviti v tri ukrepe:...več »
Informativni dan programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota
02.01.2019
Informativni dan programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE) pred 1. prijavnim rokom v letu 2019 bo potekal 11. januarja 2019, med 9:30 in 16:30 uro v Hiši EU v Ljubljani (Dunajska cesta 20). Dogodek je namenjen vsem, ki se želite informirati o: Namenu, ciljih in značilnostih...več »
Anica Mikuš Kos: Solidarnost kot lepilo družbe (foto: MOVIT)
31.12.2018
Članek je bil izvirno objavljen v 39. številki revije Mladje. Branje članka vam bo vzelo: 10 minut Kaj je solidarnost? V opredelitvah lahko preberemo, da je solidarnost enotnost, ki temelji na skupnih interesih, ciljih, standardih in simpatijah. Je vezivo, ki povezuje ljudi v družbeni skupini. Tej definiciji manjka...več »
Vesel božič in srečno novo leto 2019.
21.12.2018
Za nami je zanimivo in razgibano leto, ki nam je postreglo s številnimi izzivi in nam omogočilo mnoge radosti. Veseli smo, da skupaj z vami premagujemo izzive in ustvarjamo zgodbe, ki pustijo sled.  Želimo vam (in nam), da bo tako tudi v prihodnjem letu.  Vesel božič in srečno novo leto 2019. več »
Vodnik za ocenjevalce projektov v programu Erasmus+: Mladi v akciji za leto 2019
17.12.2018
Obveščamo vas, da je objavljen Vodnik za ocenjevalce projektov za leto 2019.  Vodnik za ocenjevalce projektov nudi informacije, navodila in usmeritve, ki jih je morajo ocenjevalci upoštevati pri ocenjevanju projektov. Za prijavitelje projektov te informacije predstavljajo dopolnitev pravil in določil Vodnika po...več »
European Conference: Regaining Europe – the Role of Youth Work in Supporting European Cohesion
17.12.2018
Kdaj: 12.–15. marec 2019 Kje: Leipzig (Nemčija) Kdo: Mladinski delavci, oblikovalci politik, odločevalci, raziskovalci, predstavniki evropskih mrež in drugi deležniki s področja mladine in mladinskega dela Kaj: Pomemben gradnik vsebin vseh dosedanjih EU programov na področju mladine je bil posvečen tudi spodbujanju...več »
Predstavitev osnutka priporočil za oblikovanje politik za podporo mladinskem delu z mladimi begunci, migranti in prosilci za azil »Becoming part of Europe« Foto: Matej Pušnik
13.12.2018
V torek, 11. decembra 2018, je v Poligonu potekal še drugi del zaključnih dogodkov v okviru projektov (Becoming part of Europe in Aware and Active), namenjenih iskanju odgovorov, kako se lahko mladinsko delo pripomore k večji vključenosti beguncev, migrantov in prosilcev za azil v družbo. Namen drugega dne dogodka je...več »
Mladi skupaj za človekove pravice - Kako lahko mladi ustvarijo drugačno zgodbo o migracijah v Evropi? Foto: Matej Pušnik
12.12.2018
Kaj: Nacionalni dogodki “Young Together for Human Rights” in twitter nevihtaKje: v šestih državah: na Finskem, v Estoniji, Italiji, Sloveniji, Avstriji, in MakedonijiKdaj: 10. december – dan človekovih pravicZakaj: V okviru projekta Aware and Active in kampanje “YoungTogether« želijo mladi povedati drugačno zgodbo o...več »
Priznanje programa Erasmus+: Mladi v akciji Ključ do participacije je prejel projekt Zveze, zavod za razvoj Waldorskih šol in vrtcev Slovenije z naslovom Connect Slovenia.
10.12.2018
Lansko leto smo nagrajevali projekte z odličnimi učinki na posameznike, organizacije in lokalna, regionalna ali nacionalna okolja ter na sistemsko raven. Letos smo v ospredje postavili spodbujanje aktivne participacije mladih, ki je tudi ena od naših strateških vsebinskih usmeritev do leta 2020, ki jih zasledujemo pri...več »
Prikazujem rezultate 411 - 420 od skupno 665
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih