Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

06.05.2015
Posebna značinost programa Erasmus+: Mladi v akciji je tudi takoimenovani "podporni pristop". To pomeni, da nacionalna agencija zaradi specifike prijaviteljev (mladinske organizacije z veliko fluktuacijo osebja in/ali prostovoljcev, učeče se organizacije, neformalne skupine ipd.) nudi okrepljeno podporo tako...več »
06.05.2015
Predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar je 5. maja 2015 obiskal Movit, Nacionalno agencijo Evropskega programa Erasmus+: Mladi v akciji. Obisk je potekal v okviru aktivnosti Evropskega tedna mladih, katerega namen je postaviti mlade visoko na politično agendo in v središče pozornosti tako na evropski ravni kot...več »
06.05.2015
Mlade so posledice gospodarske krize leta 2008, kot so vse večje število dolgotrajno nezaposlenih, diskriminacija ter revščina, še posebej prizadele. Namen nove strategije je zagotoviti, da bodo izzivi, s katerimi se mladi danes srečujejo, učinkovito naslovljeni tudi v okviru programa Erasmus+. Evropska unija si z...več »
06.05.2015
Delate z mladimi z manj priložnostmi in jim želite omogočiti polno participacijo v družbi? Potem je publikacija "Growing Inclusion & Participation: An inspirational guide to setting up inclusive & participative Strategic Partnerships in the youth field" prava za vas! Namen priročnika podpornega centra...več »
06.05.2015
Publikacija »Inclusion A to Z« je namenjena predstavitvi, kako se lahko v aktivnosti Erasmus+: Mladi v akciji vključi čimveč različnih mladih. Kombinacija teorije in predstavljenih praktičnih metod je namenjena opremiti prijavitelje z znanji za prve korake k sodelovanju v programu Erasmus+: mladi v akciji s skupinami z...več »
03.05.2015
Si prostovoljec EVS in imaš veljavno Evropsko mladinsko kartico? Ustvari video posnetek, ki opisuje, na katerem področju opravljaš prostovoljsko službo, kako si prispeval k spremembam, kaj si se naučil ... in ga oddaj do 15. maja! Organizacija EYCA te vabi, da oddaš 60 sekundni video posnetek na YouTube in z njim opišeš...več »
Prikazujem rezultate 451 - 456 od skupno 456
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih