Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

18.08.2020
Evropska komisija je objavila prijavne obrazce za tretji prijavni rok programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota.Prijavnice za program E+: MVA so na voljo tukaj, za program ESE pa tukaj. Za dostop do prijavnic potrebujete svoj EU Login račun. Prijavni obrazci so zaenkrat na voljo v angleškem jeziku,...več »
16.08.2020
Z namenom odziva Evropske unije in programa Erasmus+: Mladi v akciji na omilitev posledic korona krize, Evropska komisija v sodelovanju z državami članicami ter Nacionalnimi agencijami programa pripravlja dodaten razpis za strateška partnerstva v programu Erasmus+: Mladi v akciji. Gre za dodaten razpis v okviru Ključnega...več »
13.08.2020
Svetovanje za prijavitelje pred 3. prijavnim rokom poteka preko elektronske pošte info@movit.si. Na vaša vprašanja se trudimo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Če ste novi prijavitelj, se lahko dogovorite tudi za osebno svetovanje (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih...več »
12.08.2020
Zaključek poletnega izziva #YouthWiki je sovpadel z mednarodnim dnevom mladih. Letošnja osrednja tema je bila sodelovanje mladih na globalni, regionalnih, nacionalnih in lokalnih ravneh. Z njo želijo Združeni narodi poudariti pomen in različne vidike sodelovanja mladih v družbi. S poletnim izzivom smo želeli na zelo...več »
06.08.2020
Kakšna je vloga občin pri lokalnem mladinskem delu na Hrvaškem? Kakšno je mladinsko delo na Hrvaškem? Kdo ga izvaja? Kako projekt Europe Goes Local podpira mladinsko delo v tej državi? Na ta in druga vprašanja bo odgovoril spletni študijski obisk Hrvaške, od 22. do 24. septembra 2020. Udeleženci bodo spoznali najboljše...več »
05.08.2020
Dolgoročno mednarodno usposabljanje, kombinacija spletnih srečanj in rezidenčnega usposabljanja v Ljubljani, oktober-december 2020. Cherry on the cake je usposabljanje, ki ga v sodelovanju s podpornim centrom SALTO za jugovzhodno Evropo organiziramo že deveto leto zapored. Usposabljanje je odlična priložnost, da izkusite...več »
05.08.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje...več »
04.08.2020
Informativni dan programov Evropska solidarnostna enota (ESE) in Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) pred 3. prijavnim rokom v letu 2020 bo potekal 7. septembra 2020 preko spletnega seminarja. Spletni seminar je namenjen vsem, ki se želite informirati o: • namenu, ciljih in značilnostih obeh programov, • strukturi obeh...več »
03.08.2020
Kaj ponujamo tokrat na učnem meníju? • Razmislek o učenju (20')• Osebni učni načrt (15') • Učenje v različnih fazah projekta (80') • Meni učnih metod (60') • 8 ključnih kompetenc (30') • Youthpass v projektih Erasmus+ (25') Vabimo vas, da preizkusite naš celotni mení različnih sestavin, ki skupaj tvorijo uspešen recept za...več »
01.08.2020
Situacijo glede korona virusa podrobno spremljamo. V primeru prepovedi izvajanja aktivnosti bo usposabljanje vsebinsko in časovno prilagojeno ter izvedeno preko spleta. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov je pomembna komponenta programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE)....več »
Prikazujem rezultate 51 - 60 od skupno 456
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih