Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

17.10.2017
Letošnje leto je področje evropskega sodelovanja na področju mladine polno okroglih obletnic. Programu Erasmus+ (30 let) in Movitu (20 let) se je pridružil še Youthpass, ki praznuje 10 let obstoja.V tem času se je Youthpass vzpostavil kot pomemben podporni instrument programa E+: MvA namenjen načrtovanju,...več »
06.10.2017
Program "Erasmus+: Mladi v akciji" je del programa Erasmus+, ki je stopil v veljavo z letom 2014 in združuje dosežke več kot 25-letne zgodovine programov EU na področju izobraževanja, usposabljanja in mladine. Namenjen je izboljšanju spretnosti in zaposljivosti mladih ter posodobitvi in razvoju izobraževanja,...več »
04.10.2017
Rok za oddajo prijavnic na KLJUČNI UKREP 1 (učna mobilnost posameznikov) in KLJUČNI UKREP 3 (srečanja mladih in oblikovalcev politik na področju mladine) na 3. prijavnem roku v letu 2017 je bil zaradi tehničnih težav podaljšan za 48 ur. Nov rok za oddajo je 6. oktober 2017 do 12.00. več »
20.09.2017
Iniciativa za ustanovitev Evropske solidarnostne enote (ESE) je bila javnosti predstavljena pred enim letom. Od lanskega decembra imajo mladi iz celotne Evrope možnost registracije v sistem Evropske solidarnostne enote, kar jim omogoča sodelovanje v solidarnostnih akcijah in aktivnostih. Eden od programov, ki mladim...več »
13.09.2017
MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij. Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za...več »
29.08.2017
Program Erasmus+ in njegovi predhodniki so v 30 letih izvajanja botrovali nastanku številnih uspešnih zgodb. Na žalost ne moremo predstaviti vseh, smo pa v sodelovanju z Evropsko komisijo in CMEPIUS-om zbrali osebne izkušnje sodelovanja v programu sedmih znanih in uspešnih Slovencev. Med njimi so ministrica dr. Maja...več »
10.08.2017
Kot vsako leto smo tudi letos pred zadnjim prijavim rokom v tem letu za vas pripravili vse pomembne informacije, ki naj vam služijo kot vodilo pri pripravi projektov na naslednjem in hkrati zadnjem letošnjem prijavnem roku. Vabljeni k ogledu!več »
21.07.2017
Vsako leto se v Evropi odvije ogromno mednarodnih mladinskih projektov, ki spreminjajo življenja mladih in v okviru katerih je razvitih nešteto zanimivih aktivnosti, iz katerih se rodijo kakovostni rezultati, izkušnje in znanja. Po končanih projektih pa pogosto nekdo samo še zaključi dokumentacijo, rezultati in fotografije...več »
18.07.2017
Generalni direktorat Evropske komisije za izobraževanje in kulturo (DG EAC) izvaja vrednotenje svoje diseminacijske strategije, katere pomemben del predstavlja tudi platforma projektnih rezultatov programa Erasmus+, ki je namenjena razširjanju in uporabi rezultatov projektov, ki so bili podprti v okviru programa Erasmus+....več »
18.07.2017
Na voljo je novi Vodnik po programu Erasmus + v slovenskem jeziku, v katerega je zdaj vključen korigendum k Vodniku po programu. Dostopen je tukaj. več »
Prikazujem rezultate 501 - 510 od skupno 665
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih