Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

04.12.2020
Prihodnji teden, od 7. do 10. decembra 2020, bo preko spleta potekala tretja Evropska konvencija o mladinskem delu. Program konvencije si lahko ogledate tukaj in prihodnji teden od ponedeljka do četrtka, v živo spremljate zanimiv plenarni program, govore, delavnice in večerni program. Del programa bo tudi predvajan v živo...več »
25.11.2020
V drugem Youth Wiki pogovoru smo gostili podpredsednico Evropskega mladinskega foruma (YFJ) in predsednico Mladinskega sveta Slovenije Anjo Fortuna. Z njo smo se pogovarjali o strukturah in mehanizmih, ki so namenjeni sodelovanju mladih pri (so)odločanju na lokalni, evropski in nacionalni ravni. Posnetek pogovora si lahko...več »
25.11.2020
Movit je v letošnjem letu izvedel kar nekaj aktivnosti na področju socialnega vključevanja in vse izmed njih niti še niso zaključene. Ker pa sproti ves čas preverjamo učinke posamičnih izvedenih aktivnosti, bi radi z vami delili rezultate analize učinkov dveh – mednarodnega seminarja za vzpostavljanje partnerstev ter...več »
25.11.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno...več »
23.11.2020
Vabimo vas na četrto spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. V prvem delu posveta boste spoznali, kako postopati v digitalnem svetu z roko v roki z mladinskim delom v času epidemije in kaj smo se naučili na področju...več »
17.11.2020
Evropska komisija je včeraj objavila prenovljeni dinamični in večjezični portal Evropski mladinski portal, na katerem najdete evropske informacije in priložnosti za mlade, ki živijo, delajo in se izobražujejo v Evropi. Portal je bil prenovljen na podlagi odzivov in predlogov mladi. Na portalu najdete nove vsebino, drugačno...več »
13.11.2020
V sredo, 11. novembra 2020, je v virtualnem okolju potekala letna konferenca ”Mladost je norost, po občini skače, kjer je most”, namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin, medsebojnemu povezovanju in izmenjavi dobrih praks....več »
11.11.2020
Participacija mladih je del železnega repertoarja tematik, ko se pogovarjamo o mladih. Kako jo spodbujati in ustvarjati pogoje zanjo je eno od osrednjih vprašanj številnih, ki se s področjem ukvarjajo strokovno, projektno ali na ravni javnih politik. S kom se bomo pogovarjali? Na drugem Youth Wiki pogovoru bomo gostili...več »
11.11.2020
Udeleženci pri nas sprejetih projektov Erasmus+: Mladi v akciji poročajo o velikem zadovoljstvu v povezavi s svojo udeležbo. To je razvidno na podlagi splošne analize učinkov izvajanja programa med letoma 2015 in 2019, ki je obenem pokazala, da med najmočnejše učinke sodijo učinki na osebnostne lastnosti, pomemben pa je...več »
10.11.2020
Vabimo vas na že tretje letošnje spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. Na posvetu se boste seznanili s posledicami epidemije na mladinsko delo v Evropi in jih primerjali s svojimi izkušnjami, se pogovorili o izzivih, s...več »
Prikazujem rezultate 61 - 70 od skupno 502
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih