Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

29.07.2020
Evropska unija skupaj s svojimi članicami načrtuje varno odpiranje svojih meja, zato ponovno vabimo vse, ki si želite pridobiti nova znanja s področja mladinskega dela, da se prijavite na katero od aktivnosti, ki so na portalu SALTO-YOUTH namenjene slovenskim udeležencem. Če ste v dvomih glede potovanja v tujino, si za...več »
24.07.2020
V četrtek, 16. julija 2020, je bil v okviru partnerstva Europe Goes Local drugi v sklopu letošnjih aktivnosti »Predstavitev dobrih praks – Občina na obisku«. Predstavnice občin Semič, Ljubljana, Divača in Šmartno ob Paki so obiskale Občino Brežice, kjer so jih predstavili prakso participativnega proračuna – Moja skupnost –...več »
24.07.2020
Evropska komisija je izvedla kratko raziskavo, namenjeno zbiranju pogledov udeležencev mobilnostnih projektov v okviru programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota na vpliv, ki ga je imel izbruh epidemije na njihove projekte učne mobilnosti. Vprašalnik je bil poslan 57.000 udeležencem različnih vrst mobilnosti,...več »
21.07.2020
Bliža se 8. september, ko organiziramo dogodek za predstavitev rezultatov raziskav programa Erasmus+: Mladi v akciji, ki so se v okviru mreže RAY izvajale v preteklih letih. Rok za prijavo je 2. september 2020!Več si lahko preberete v vabilu! Prijavnica je dostopna tukaj.  Predavanje tujega gosta Craiga Dwyerja:...več »
17.07.2020
Novost v prihodnjem programu (2021-2017) bo med drugim tudi akreditacija organizacij prijaviteljic v Ključni ukrep 1 (mladinske izmenjave, mobilnost mladinskih delavcev idr.), ki bo organizacijam, ki imajo namen in zmogljivost za dolgoročno in stalno izvajanje učnih mobilnosti na področju mladine, omogočila hitrejši...več »
13.07.2020
Obveščamo vas, da smo danes objavili rezultate 2. prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, ki so dostopni na spodnjih povezavah. Erasmus+: Mladi v akciji Evropska solidarnostna enota več »
11.07.2020
Spletna enciklopedija nacionalnih mladinskih politik Youth Wiki je izčrpna zakladnica podatkov o nacionalnih strukturah, politikah in ukrepih za mlade iz 29 evropskih držav. Youth Wiki je namenjen z dokazi podprtemu oblikovanju politik in ukrepov. Podatki so zbrani v 10 poglavjih, kar omogoča hitro in pregledno...več »
03.07.2020
Program Erasmus+: Mladi v akciji v Ključnem ukrepu 1 omogoča prijavo več aktivnosti v enem predlogu projekta, zato se pri tem ukrepu pojavljata oba izraza – projekt in aktivnost. Za vse ključne ukrepe so bili v letu 2019 na voljo trije prijavni roki – 12. februar, 30. april in 8. oktober. V letu 2019 je bilo v program...več »
01.07.2020
Partnerji projekta Europe Goes Local Zavod Movit, Mladinski svet Slovenije, Mreža MaMa, občinne Ljubljana, Novo mesto, Brežice in Urad RS za mladino so v začetku leta za slovenske občine pripravili vrsto aktivnosti za spodbujanje in uvajanje kakovostnega mladinskega dela na lokalni ravni. Aktivnosti segajo od kratkih...več »
29.06.2020
V luči izrednih razmer, ki so nastale zaradi pandemije bolezni COVID-19, prihaja do prilagoditve programa Erasmus+ na te okoliščine z večjim izkoriščanjem potenciala digitalnega sveta. Kot odgovor na nove potrebe, ki izhajajo iz sistemov izobraževanja, usposabljanja ter področja mladine ob soočanju s trenutnimi preprekami...več »
Prikazujem rezultate 61 - 70 od skupno 456
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih