Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

21.07.2020
Bliža se 8. september, ko organiziramo dogodek za predstavitev rezultatov raziskav programa Erasmus+: Mladi v akciji, ki so se v okviru mreže RAY izvajale v preteklih letih. Rok za prijavo je 2. september 2020!Več si lahko preberete v vabilu! Prijavnica je dostopna tukaj.  Predavanje tujega gosta Craiga Dwyerja:...več »
17.07.2020
Novost v prihodnjem programu (2021-2017) bo med drugim tudi akreditacija organizacij prijaviteljic v Ključni ukrep 1 (mladinske izmenjave, mobilnost mladinskih delavcev idr.), ki bo organizacijam, ki imajo namen in zmogljivost za dolgoročno in stalno izvajanje učnih mobilnosti na področju mladine, omogočila hitrejši...več »
13.07.2020
Obveščamo vas, da smo danes objavili rezultate 2. prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, ki so dostopni na spodnjih povezavah. Erasmus+: Mladi v akciji Evropska solidarnostna enota več »
11.07.2020
Spletna enciklopedija nacionalnih mladinskih politik Youth Wiki je izčrpna zakladnica podatkov o nacionalnih strukturah, politikah in ukrepih za mlade iz 29 evropskih držav. Youth Wiki je namenjen z dokazi podprtemu oblikovanju politik in ukrepov. Podatki so zbrani v 10 poglavjih, kar omogoča hitro in pregledno...več »
03.07.2020
Program Erasmus+: Mladi v akciji v Ključnem ukrepu 1 omogoča prijavo več aktivnosti v enem predlogu projekta, zato se pri tem ukrepu pojavljata oba izraza – projekt in aktivnost. Za vse ključne ukrepe so bili v letu 2019 na voljo trije prijavni roki – 12. februar, 30. april in 8. oktober. V letu 2019 je bilo v program...več »
01.07.2020
Partnerji projekta Europe Goes Local Zavod Movit, Mladinski svet Slovenije, Mreža MaMa, občinne Ljubljana, Novo mesto, Brežice in Urad RS za mladino so v začetku leta za slovenske občine pripravili vrsto aktivnosti za spodbujanje in uvajanje kakovostnega mladinskega dela na lokalni ravni. Aktivnosti segajo od kratkih...več »
29.06.2020
V luči izrednih razmer, ki so nastale zaradi pandemije bolezni COVID-19, prihaja do prilagoditve programa Erasmus+ na te okoliščine z večjim izkoriščanjem potenciala digitalnega sveta. Kot odgovor na nove potrebe, ki izhajajo iz sistemov izobraževanja, usposabljanja ter področja mladine ob soočanju s trenutnimi preprekami...več »
25.06.2020
V raziskavi programa Erasmus+: Mladi v akciji smo primerjali učinke projektov, prijavljenih pri slovenski nacionalni agenciji, z učinki projektov, prijavljenih v vseh državah članicah raziskovalne mreže RAY. V tej raziskavi smo učinke opazovali preko v projektih novo naučenega o različnih prednostnih temah v evropskih...več »
17.06.2020
Jeseni za prijavitelje ponovno pripravljamo različna izobraževanja v pomoč pri snovanju projektov, in sicer dve delavnici, eno na področju razvijanja in izvajanja vključujočih aktivnosti in eno na področju spremljanja in beleženja učnih rezultatov, ter spletni izobraževalni program na področju načrtovanja učinkov...več »
10.06.2020
Otežen dostop do priložnosti mlade omejuje v družbenih, državljanskih in političnih vidikih življenja v skupnosti. Analiza učinkov programa Erasmus+: Mladi v akciji na državljanstvo in participacijo je na slovenskem vzorcu pokazala, da mladi z manj priložnostmi pred udeležbo na aktivnostih programa slabše ocenjujejo svoje...več »
Prikazujem rezultate 71 - 80 od skupno 463
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih