Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Delavnice za akreditacijo EVS, 8. oktober 2015, Maribor

30.09.2015

Želite v svoji organizaciji gostiti prostovoljca iz tujine ali poslati prostovoljca iz Slovenije na prostovoljno službo v tujino? Program Erasmus+: Mladi v akciji to omogoča v okviru Ključnega ukrepa 1, vendar mora vaša organizacija pred prijavo projekta vložiti vlogo za akreditacijo. Akreditacija zagotavlja kakovost izvajanja projekta Evropske prostovoljne službe (krajše EVS – European Voluntary Service), saj pomeni, da je vaša organizacija dobro seznanjena z vsemi obveznostmi, ki jih sodelovanje v tovrstnih projektih prinaša, ter razpolaga z ustreznim znanjem in kapacitetami za uspešno izvajanje.

Da bi vam proces akreditacije čim bolj olajšali, redno izvajamo delavnice za pomoč pri izpolnjevanju vloge za pridobitev akreditacije, s katero organizacija pridobi možnost sodelovanja v projektih evropske prostovoljne službe (EVS) v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji.

Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo aktivnost Evropske prostovoljne službe, se podrobneje pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev akreditacije ter posledično spodbuditi višjo kakovost EVS projektov, tako pošiljajočih kot gostiteljskih.

V okviru priprav na pridobitev akreditacije vam priporočamo, da preučite osnovni dokument o programu Erasmus+: Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija ter dokument EVS accreditation guidelines, ki je skupaj z drugimi pomembnimi informaciji o akreditacijah, dostopen na podstrani Podpora za EVS.

Naslednja delavnica bo potekala v četrtek, 8. oktobra 2015 v MISC Infopeka v Mariboru od 10:00 do predvidoma 13:00. Prijave zbiramo do ponedeljka, 5. oktobra 2015, preko elektronskega obrazca.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih