Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vmesno vrednotenje EVS

04.04.2016

Od 21. do 24. marca je v Dolenjskih Toplicah potekalo vmesno vrednotenje evropske prostovoljne službe, ki se ga je udeležilo 29 prostovoljcev EVS.

Vmesno vrednotenje (Mid-term evaluation) je namenjeno prostovoljcem, katerih projektne aktivnosti trajajo dlje kot 6 mesecev. Na vmesnem vrednotenju prostovoljci pogledajo na do sedaj prehojeno pot v okviru projekta EVS in razmišljajo o tem, kaj v nadaljevanju projekta oz. po njem.

Zelo pomemben vidik vmesnega vrednotenja je podpora, ki jo prostovoljci prejmejjo s strani drugih prostovoljcev in fasilitatorjev, saj se mnogi med izvajanjem projekta soočijo s krizami ali dvomi. Na vmesnem vrednotenju prostovoljce spodbujamo k čim večji samostojnosti, kar pomeni, da sami predlagajo teme, ki so za njih pereče in aktivno sodelujejo tudi pri njihovi implementaciji, trenerji oz. fasilitatorji pa jim pri tem nudijo aktivno podporo.

Tokrat sta se vmesnega vrednotenja udeležila dva dodatna trenerja na t.i. »job shadowing-u«, ki sta opazovala proces vmesnega vrednotenja in se vanj tudi aktivno vključevala. 


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih