Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo na delavnico za pomoč pri pripravi akreditacije EVS

02.05.2016

KDAJ? 31. maj 2016, 10:00-13:30
KJE? Movit, Ljubljana, seminarska soba (Dunajska 5, 13. nadstropje)
 
Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznate evropsko prostovoljno službo ter da se kakovostno pripravite na izpolnjevanje vloge za pošiljajočo, gostiteljsko in/ali usklajevalno organizacijo. S to delavnico nacionalna agencija želi spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov EVS, tako pošiljajočih kot gostiteljskih.

Delavnica je namenjena tako novim organizacijam, ki jih zanima pridobitev statusa akreditirane organizacije za EVS v prihodnosti, kot tudi organizacijam z izkušnjami EVS, ki želijo v kratkem podaljšati akreditacijo ali le obnoviti znanje (npr. zaradi menjave oseb v organizaciji, želje po razširitvi znanja med osebami v organizaciji ipd.) o evropski prostovoljni službi.

Prijave udeležencev sprejemamo preko elektronskega obrazca, in sicer do četrtka, 26. maja 2016.

 V okviru priprav na pridobitev akreditacije vam priporočamo, da preučite osnovni dokument o programu Erasmus+: Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija ter dokument EVS accreditation guidelines, ki je skupaj z drugimi pomembnimi informacijami o akreditacijah dostopen na podstrani Akreditacija organizacij.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih