Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Izvedli smo dve usposabljanji za trenerje: o učinkoviti komunikaciji in o pristopih v coachingu

08.06.2016

V letošnjem letu smo na Movitu pričeli z izvajanjem rednih nacionalnih usposabljanj za trenerje, dve sta že za nami, dve pa predvidevamo jeseni. Izvedenih usposabljanj se je udeležilo 26 trenerjev, njihov odziv pa je zelo pozitiven tako o predstavljeni vsebini in pridobljenih znanjih, kot tudi o priložnosti za mreženje in spoznavanje drugih članov v bazenu.

26. maja 2016 je potekalo usposabljanje o učinkoviti komunikaciji, v okviru katerega smo se pogovarjali in se preizkušali v ustvarjanju varnega okolja za izražanje mnenj in stališč, učinkovitem usmerjanju komunikacije med udeleženci na usposabljanjih ter spodbujanju njihove enakopravne vključenosti v komunikacijo, o spoštljivi komunikaciji, empatičnem poslušanju ter preprečevanju in reševanju konfliktnih situacij.

 3. junija 2016 pa je potekalo usposabljanje o pristopih v coachingu, v okviru katerega smo se pogovarjali o te, kaj je coaching, kakšne so razlike med drugimi oblikami podpore posamezniku ali skupini, kako lahko naš odnos vpliva na možnost podpore posameznika, učili smo se konstruktivnega poslušanja in prepoznavanja potencialov pri sogovorniku ter se dotaknili skupinskega coachinga in uporabe coachinga v trenerstvu.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih