Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Delavnica za akreditacijo za EVS, 16. 2. 2107, Ljubljana

23.01.2017

Nacionalna agencija redno izvaja delavnice za pomoč pri izpolnjevanju vloge za pridobitev akreditacije, s katero organizacija pridobi možnost sodelovanja v projektih evropske prostovoljske službe (EVS) v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji.

Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo aktivnost Evropske prostovoljske službe (krajše EVS – European Voluntary Service), se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev akreditacije ter posledično spodbuditi višjo kakovost EVS projektov, tako pošiljajočih kot gostiteljskih.

V okviru priprav na pridobitev akreditacije vam priporočamo, da preučite osnovni dokument o programu Erasmus+: Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija ter dokument EVS accreditation guidelines, ki je skupaj z drugimi pomembnimi informaciji o akreditacijah, dostopen na podstrani Akreditacija organizacij.

Naslednja delavnica bo potekala 16. 2. 2017 od 9:30 do 14:00 na Movitu, Dunajska 5, Ljubljana. Nanjo se lahko prijavite tukaj, in sicer najkasneje do 12. 2. 2017.

Ogledate si lahko tudi predstavitev, uporabljeno na eni od preteklih delavnic.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih