Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Ključ do vključenosti – prizadevanje za vključevanje mladih z depriviligiranih območij v program Erasmus+: Mladi v akciji

01.02.2017

MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij.

Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za mlade s prikrajšanih območij, da se vključijo v program Erasmus+: Mladi v akciji. V sklopu projekta bodo tem organizacijam omogočeni izobraževanje, podpora pri iskanju ustreznih partnerjev iz tujine ter spremljanje in pomoč za razvoj kakovostnih projektov v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji za mlade.

Projekt bo sestavljen iz več faz:

1. Nacionalno srečanje in izobraževanje za organizacije z depriviligiranih območij, ki bo potekalo 14. 2. 2017 od 10:00 do 14:00 v prostorih MOVIT-a na Dunajski cesti 5 (13. nadstropje) v Ljubljani.

2. Mednarodno srečanje, namenjeno mreženju partnerjev, ki bo potekalo od 14. do 18 marca 2017 na Portugalskem (na srečanje bodo poslane tiste organizacije, ki bodo imele interes in kapacitete za prijavo projekta v prihodnje)

3. Kontinuirano zagotavljanje podpore s strani izkušenih trenerjev za potrebe kakovostne priprave projektnih predlogov, implementacijo in evalvacijo.

Kaj lahko pričakujete na prvem nacionalnem srečanju?
• Predstavitev programa E+: Mladi v akciji
• Predstavitev prednostnih usmeritev programa
• Predstavitev podpore učnim učinkom
• Specifike dela v geografsko šibkih območjih

Prijave so možne do 10. februarja 2017 preko spletne prijavnice.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na info@mva.si ali 01-430-47-47.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih