Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Ključ do vključenosti – prizadevanje za vključevanje mladih z depriviligiranih območij v program Erasmus+: Mladi v akciji

13.09.2017

MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij.

Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za mlade s prikrajšanih območij, da se vključijo v program Erasmus+: Mladi v akciji. V sklopu projekta bodo tem organizacijam omogočeni izobraževanje, podpora pri iskanju ustreznih partnerjev iz tujine ter spremljanje in pomoč za razvoj kakovostnih projektov v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji za mlade.

Projekt bo sestavljen iz več faz:
1. Nacionalno srečanje in izobraževanje za organizacije z depriviligiranih območij, ki bo potekalo v petek, 13. 10. 2017, od 10:00 do 14:00 v prostorih MOVIT-a na Dunajski cesti 5 (13. nadstropje) v Ljubljani.

2. Mednarodno srečanje, namenjeno mreženju partnerjev, ki bo potekalo 2017 od 6. do 10. novembra  v Murski Soboti (na srečanje bodo poslane tiste organizacije, ki bodo imele interes in kapacitete za prijavo projekta v prihodnje).
 
3. Kontinuirano zagotavljanje podpore s strani izkušenih trenerjev za potrebe kakovostne priprave projektnih predlogov, implementacijo in evalvacijo.

Kaj lahko pričakujete na prvem nacionalnem srečanju?

• Predstavitev programa E+: Mladi v akciji
• Predstavitev prednostnih usmeritev programa
• Predstavitev podpore učnim učinkom
• Specifike dela v geografsko šibkih območjih

Prijave so možne do 30. septembra 2017 preko spletne prijavnice.

Več o projektu ...

Za dodatne informacije se lahko obrnete na maja.drobne@mva.si ali 01-430-4747.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih