Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Izobraževanja in usposabljanja za vas

10.04.2018

Usposabljanja so namenjena bodisi spodbujanju izmenjav dobrih praks in mednarodnega sodelovanja ter razvoju kapacitet organizacij na področju mladinskega dela bodisi razvoju nadaljnjih projektov v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji v Sloveniji, zato udeležbo toplo priporočamo vsem, ki jih vključevanje v program E+ MVA zanima. Nekatera usposabljanja so namenjena izkušenejšim prijaviteljem za dvigovanje kakovosti mednarodnih projektov v okviru programa, nekatera pa so namenjena novim prijaviteljem, ki se nameravajo v bližnji prihodnosti vključiti v program.

Informacije o prijavnem postopku, obveznost udeležencev aktivnosti in finančnih pogojih udeležbe so objavljene tukaj

Seznam aktualnih usposabljanj in izobraževanj: 

Mobility Taster for Inclusion Organisations - Ireland, 25. - 29. september 2018, Irska 

Bi radi oblikovali projekte za mlade z manj priložnostmi? Še nimate izkušenj s programom Erasmus +: Mladi v akciji? Usposabljanje je namenjeno začetnikom, ki se ukvarjajo z mladimi z manj priložnostmi in bi radi v program začeli prijavljati projekte. Na usposabljanju boste spoznali konkretne primere projektov, ki so že bili izvedeni in dobili vse potrebne informacije za uspešno pripravo na prijavo. Pozor: dogodek poteka v nemškem jeziku. 

Več informacij in prijavnica v razpisu

Rok za prijavo je 24. junij 2018!

 

APPETISER- An introduction on how to use the »Erasmus+ Youth in action« Programme for international youth work, 1.-5. oktober 2018, Nizozemska

Usposabljanje namenjeno mladinskim delavcem, ki se želijo spoznati z mednarodnim mladinskim delom in na tem področju še nimajo izkušenj. Na usposabljanju boste spoznali osnove mednarodnega mladinskega dela, zakaj mlade vključevati v mednarodno mladinsko delo, kako lahko program Erasmus+: Mladi v akciji pomaga k uresničevanju idej mladih in kako lokalna skupnost dobi dodano vrednost z mednarodno dimenzijo.

Več informacij in prijavnica v razpisu.

Rok za prijavo je 24. junij 2018!

 

Tool fair XIII - #PowerUp!, 12.-16. november 2018, Hrvaška

Sejem metod in orodij za delo z mladimi #PowerUP! bo ponudil stimulativno okolje za različne pristope in prakse za vse, ki delajo na področju opolnomočenja mladih s fokusom na človekovih pravicah, aktivni participaciji, medkulturnem dialogu, socialni vključenosti in duševnega zdravja.

Več informacij in prijavnica v razpisu

Rok za prijavo je 22. julij 2018!

 

Sports as a tool for education and inclusion, 24. - 29. september 2018, Španija

Šport igra zelo pomembno vlogo v naših skupnostih. Lahko je zelo močno orodje za izobraževanje in vključevanje, ko delamo z mladimi. Ta trening bo raziskoval različne možnosti športa kot metode za izobraževanje in vključevanje. 

Več informacij in prijavnica v razpisu

Rok za prijavo je 31. julij 2018!

 

Y.E.A.H.! Youth Engagement into Activism, How to?, 4. - 10. oktober 2018, Bolgarija

V času socialnih ekonomskih kriz, evroskepticizma, populizma in naraščajočega nacionailzma je vloga mladinskih delavcev in izobraževalcev ves čas bolj kompleksna in pomembna. Usposabljanje bo namenjeno temu, da se vse te teme naslovi in izpostavi kako jih naslavljati v kontekstu mladinskega dela. 

Več informacij in prijavnica v razpisu

Rok za prijavo je 19. avgust 2018!

 

TICTAC – Multilateral Training Course to support quality in youth worker mobility activity under Erasmus + YiA, 3.-9. november 2018, Bolgarija 

Usposabljanje je namenjeno prostovoljnim in profesionalnim mladinskim delavcem, ki so zainteresirani za uporabo mednarodnega sodelovanja kot orodja za lokalne razvojne strategije. Njegov namen je vzpodbujanje kvalitete pri načrtovanju projektov Erasmus+: Mladi v akciji. 

Več informacij in prijavnico najdete v razpisu.

Rok za prijavo je 26. avgust 2018! 

 

Bridges for trainers 2018, 28.-30. november 2018, Praga 

Bridges for trainers je dogodek, namenjen trenerjem, ki delujejo v mednarodnem mladinskem delu. V letu 2018 bo fokus usmerjen v debate o političnih iniciativah na področju mladine, vključno z EU Youth Strategy.

Več informacij in prijavnica v razpisu.

Rok za prijavo je 24. september 2018!


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih