Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Napoved dodatnega razpisa in info dneva v okviru Ključnega ukrepa 2 še v letu 2020

16.08.2020

Z namenom odziva Evropske unije in programa Erasmus+: Mladi v akciji na omilitev posledic korona krize, Evropska komisija v sodelovanju z državami članicami ter Nacionalnimi agencijami programa pripravlja dodaten razpis za strateška partnerstva v programu Erasmus+: Mladi v akciji.

Gre za dodaten razpis v okviru Ključnega ukrepa 2, poleg že obstoječega tretjega prijavnega roka v oktobru 2020. Dodatni razpis v okviru Ključnega ukrepa 2 (z manjšimi prilagoditvami) se bo osredotočal na kreativnost in multikulturnost, višina prijavljenih projektov, ki bodo lahko potekali od 6 do 24 mesecev, pa bo do 150.000 EUR.

MOVIT bo za podporo projektom, prijavljenih na dodatnem razpisu za KU2, razpolagal z okvirno 545.000 EUR dodatnih razpoložljivih sredstev.

Nacionalna agencija poudarja, da objavlja okvirne informacije z namenom seznanitve mladinskega sektorja o načrtovanem razpisu, ki je še v pripravi. Podrobnejše informacije o dodatnem razpisu bodo objavljene v dopolnjenem Vodniku po programu Erasmus+ predvidoma konec poletja 2020.

Za dodatni razpis načrtujemo poseben info dan, ki bo potekal predvidoma 29. 9. 2020 od 14. do 15. ure. Datum se lahko še spremeni, če Evrpska komisija razpis objavi kasneje kot predvideno. 


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih