Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Podaljšan rok za prijavo: Vabilo na na mednarodni Project Lab “New Power in Youth”

20.05.2022

Od 6. do 10. junija 2022, Durres (blizu Tirane), Albanija

Sodelovanje mladih v demokratičnem življenju in aktivno državljansko udejstvovanje mladih sta prednostni nalogi strategije EU za mlade in vključeni v večino sodobnih okvirov mladinske politike v različnih evropskih državah.

V tem kontekstu bo mednarodni  Project Lab “New Power in Youth” združil 25 manj izkušenih mladinskih voditeljev iz različnih evropskih držav. Tridnevna aktivnost  jim bo dala priložnost, da v okviru programa Erasmus+: Mladina spoznajo priložnosti in možnosti, ki jih ponujajo mladinske izmenjave in aktivnosti udejstvovanja mladih. Usposabljanje bo tudi odlična priložnost za grajenje novih partnerstev med različnimi organizacijami.

Glavni cilj Project Lab-a je podpreti kakovosten razvoj projektov, tako da mladim voditeljem ponudi prostor za ustvarjanje partnerstev in zagon skupnih projektov o temah ali družbenih realnostih, pomembnih v njihovem lokalnem okolju. Project Lab ponuja mladim edinstveno priložnost, da svojim projektom dodajo evropsko perspektivo in najdejo skupne rešitve in poti za naprej.

Prijava na aktivnost Project Lab je bila izjemoma ponovno odprta, in sicer do torka, 24. 5. 2022. Več informacij o pogojih za sodelovanje najdete na naslednji povezavi

P. S. Tirana je Evropska prestolnica mladih l. 2022!


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih