Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

POZIV ZA NASTOP PLESNE SKUPINE IN ZA DJ-JA

27.10.2022

Leto je naokrog in ponovno je čas za Movitov zaključni dogodek za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bo tokrat še posebej slavnosten, saj bomo z njim obeležili tudi Movitovo 25. obletnico delovanja.

Movit je nastal leta 1997, v osrčju 90. let, v obdobju, ki so ga zaznamovala različna in še vedno prepoznavna glasba, moda in ples. Del tega vzdušja želimo prinesti tudi na zaključno srečanje, z nastopom plesne skupine in z izbiro DJ-a, ki bosta udeležence srečanja vrnila v leto 1997 in pripomogla k veselemu razpoloženju ob zaključku leta.

Ker je mreža naših upravičencev zelo razvejana, ker se med mladimi, s katerimi delate, ki skupaj z vami ustvarjajo najrazličnejše projekte in kreirajo vsebino, skriva tudi marsikateri talent, se obračamo na vas – in sicer s pozivom za NASTOP PLESNE SKUPINE ter za DJ-a.

PLESNA SKUPINA
Iščemo plesno skupino mladih, ki bo na Movitovem zaključnem srečanju v petek, 9. 12. 2022, ob 18.30, izvedla kratko plesno točko v stilu (plesno-gibalnem in glasbenem) 90. let.
Skupina, ki jo iščemo, je lahko poljubno velika, je bodisi aktivna ali se sestavi ad-hoc za ta namen, pomembno je, da so v skupini mladi do 30 let in da pripravijo plesno točko v stilu 90. let, dolgo najmanj pet in največ osem minut. Za nastop plesne skupino nudimo manjšo denarno nagrado.

DJ
Iščemo DJ-ja, ki bo na Movitovem zaključnem srečanju v petek, 9. 12. 2022, od 18.30 dalje, vrtel glasbo – s poudarkom na glasbi iz 90. let. Želimo si, da je DJ mlada oseba, mogoče najdemo celo koga, ki se je – tako kot Movit, rodil leta 1997. Za DJ-ja nudimo denarno nagrado.  

Ponudbe zbiramo do petka, 11. 11. 2022, do 11. ure na naslov katra.kozinc@movit.si.
V zadevo e-sporočila navedite »POZIV ZA NASTOP PLESNE SKUPINE« oz. »POZIV ZA DJ-ja«. V ponudbi opišite skupino, kratko motivacijo skupine za nastop / DJ-a ter njegovo/njeno motivacijo in kontaktne podatke odgovorne osebe (e-pošta in telefonska številka). V tem času smo na tudi na voljo za dodatna pojasnila na zapisanem e-naslovu.

Veselimo se plesanja in petja z vami!


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih