Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Priročnik za prijavo projektov v okviru ključnega ukrepa 2

17.02.2022

Evropska komisija je objavila priročnik za podporo projektom, prijavljenih v okviru ključnega ukrepa 2 (sodelovanje med organizacijami in institucijami).

S spremembo načina financiranja projektov sodelovalnih partnerstev in projektov manjših partnerstev iz prispevkov na enoto v enotni pavšalni znesek, priročnik ponuja predvsem podrobnejšo razlago t. i. »lump sum« modela financiranja (na podlagi pavšalnega zneska), vsebuje pa tudi navodila za razdelitev projekta po delovnih paketih (work packages). Priročnik naj vam tako pomaga pri načrtovanju financ in strukture vašega projekta.

Priročnik je nastal z željo po nudenju metodoloških smernic za ustrezno razumevanje in upoštevanje pravil ukrepov sodelovalnih in manjših partnerstev, kot so opredeljena v Vodniku po programu Erasmus+. S tem namenom so bili vanj vključeni napotki, ki zajemajo celoten življenjski cikel projekta, od njegove priprave do prijave, upravljanja, poročanja in nadzora.

V angleškem jeziku je priročnik dostopen tukaj, najdete pa ga tudi na naši spletni strani na podstrani za program Erasmus+: Mladina pod zavihkom Razpisna dokumentacija.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih