Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Skupinsko svetovanje pred prvim prijavnim rokom

06.02.2023

Vabimo vas, da se pred prvim prijavnim rokom v letu 2023, ki poteče 23. februarja ob 12. uri, udeležite dveh priložnosti za skupinsko svetovanje in sicer za ukrep mladinske izmenjave (v petek, 10. 2.) ter za ukrep aktivnosti udejstvovanja mladih (ponedeljek, 13. 2.).

Skupinsko svetovanje Mladinske izmenjave – Zoom, 10. februar 2023, 13:00 – 14:00
Vabljeni na spletno skupinsko svetovanje, ki ne bo predstavitev ukrepa MI, ampak bo to čas, da nam zastavite vprašanja glede projekta, prijavnega obrazca in kakšne tehnične težave. Skupaj si bomo natančneje pogledali posamezne dele prijavnega obrazca, ki po navadi prijaviteljem povzročajo največ težav/nejasnosti.
Registracija: us06web.zoom.us/meeting/register/tZMkc-qvqjIpHtRSfMauOXg1gVdQi63BSHlh

Skupinsko svetovanje Aktivnosti udejstvovanja mladih – Zoom, 13. februar 2023, 13:00 – 14:00
Vabljeni na spletno skupinsko svetovanje, ki ne bo predstavitev ukrepa AUM, ampak bo to čas, da nam zastavite vprašanja glede projekta, prijavnega obrazca in kakšne tehnične težave. Skupaj si bomo natančneje pogledali posamezne dele prijavnega obrazca, ki po navadi prijaviteljem povzročajo največ težav/nejasnosti. Pripravljeni pa bomo natančneje predebatirati tudi merila za dodelitev, to je kriterije za vsebinsko ocenjevanje.
Registracija: us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0tc--hrDwiHNBbRcMGLWYazUP5UBYRVtDB




« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih