Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Smernice glede uporabe digitalnega sveta pri izvajanju projektov E+ v povezavi s COVID-19

29.06.2020

V luči izrednih razmer, ki so nastale zaradi pandemije bolezni COVID-19, prihaja do prilagoditve programa Erasmus+ na te okoliščine z večjim izkoriščanjem potenciala digitalnega sveta. Kot odgovor na nove potrebe, ki izhajajo iz sistemov izobraževanja, usposabljanja ter področja mladine ob soočanju s trenutnimi preprekami za fizično mobilnost, Nacionalna agencije obvešča, da je pri izvajanju projektov, sprejetih v program Erasmus+, možno za obdobje trajanja izrednih razmer ob upoštevanju posebnosti ciljnih skupin vsake podprte aktivnosti, uporabiti sledeče prilagoditvene ukrepe po posameznih Ključnih ukrepih, ki omogočajo večjo uporabo potencialov digitalnega sveta.

Smernice Nacionalne agencije se nanašajo na podrobno tehnično izvedbo programa in pravila financiranja, ki se uporabljajo za posamezno vrsto aktivnosti v okviru treh ključnih ukrepov programa Erasmus+ na decentralizirani ravni.

Pri tem Nacionalna agencija ponovno poudarja, da mora upravičenec vsako morebitno spremembo pri izvajanju projektnih aktivnosti predhodno javiti ter uskladiti in s strani Nacionalne agencije za vsako spremembo pred nastankom le te, tudi prejeti predhodno odobritev.

Smernice so na voljo TUKAJ.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih