Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Spremembe okvira ključnih kompetenc v potrdilih Youthpass za program Erasmus+

08.08.2019
Ključne kompetence za vseživljenjsko učenje - evropski referenčni okvir

Obveščamo vas, da bodo od 20. avgusta naprej potrdila Youthpass vključevala prenovljeni evropski referenčni okvir ključnih kompetenc za vseživljenjsko učenje, ki je bil sprejet maja 2018.

Za vse projekte, ki bodo vpisani v bazo Youthpass pred 20. avgustom, bodo potrdila še naprej strukturirana glede na stari okvir ključnih kompetenc. Struktura potrdil bo ostala enaka, tudi če boste po tem datumu v bazo vnesli nove udeležence ali ponovno izdali potrdila.

Za vse projekte, ki bodo v bazo Youthpass vpisani po 20. avgustu, pa bo struktura potrdil Youthpass vključevala prenovljeni okvir ključnih kompetenc.

Spremembe veljajo le za projekte programa Erasmus+. Za projekte programa Evropska solidarnostna enota ne bo sprememb, saj sedanja potrdila že vključujejo prenovljeni okvir ključnih kompetenc.

Več informacij o spremembah si lahko pogledate na strani https://www.youthpass.eu/en/help/faqs/keycompetences/.

Predstavitev prenovljenega okvira ključnih kompetenc si podrobneje preberite TUKAJ (slovenski prevod uredbe, ki je vzpostavil prenovljen okvir) in TUKAJ (kratek opis prenovljenih kompetenc z naborom vprašanj, ki pomagajo pri refleksiji učnih rezultatov oz. procesa).

Kratko primerjavo med starim in prenovljenim okvirjem ključnih kompetenc pa si oglejte TUKAJ.

Za več informacij o uporabi in izdaji potrdil Youthpass se lahko obrnete na info@movit.si.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih