Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo za podporo kampanji #youngtogether

30.10.2018

MOVIT, nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota išče strokovnjaka za podporo izvedbe kampanje #youngtogether.  Kampanja je del večletnega projekta "Aware and Active", ki poteka v partnerstvu nacionalnih agencij programa Erasmus+: Mladi v akciji z namenom spodbujanja strpnosti in vključujoče družbe preko aktivnosti, ki jih izvajajo mladi sami, vključno z mladimi z migrantskim ozadjem.

S tem povabilom iščemo sodelavca, ki bi podpiral izvedbo kampanje v Sloveniji. Kampanja se bo začela 10. decembra na dogodku, katerega se bodo udeležili dosedanji partnerji in sodelujoči na projektu in bo potekala do konca marca 2019. Na dogodku bo sodeloval tudi izbrani sodelavec za kampanje in udeležence podpiral pri odpiranju Twitter profila, ki bo glavni kanal kampanje in ustvarjanju objav.  

Predvideni potek kampanje:
 • spodujanje uporabe hashtag-a #youngtogether pri objavah o aktivnostih za spodbujanje raznolikosti in vključevanja, še posebej mladih migrantov in beguncev;
• sodelovanje pri deljenju video posnetkov in plakatov, ki bodo narejeni v okviru kampanje;
• sodelovanje pri izvedbi »twitter nevihte«, 10. decembra 2018 in s tem uradnega začetka kampanje;
• ustvarjanje in uporaba vsebin na družbenih medijih, s katerimi bodo udeleženci in partnerji projekta predstavili lastne izkušnje in ukrepe.

Rok za prijavo je petek, 9. november 2018!

Prijavnica je na voljo tukaj

Več informacij o projektu je na voljo tukaj. 

Razpis je na voljo tukaj. 


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih