Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabljeni na skupinsko svetovanje za ključni ukrep 2

09.03.2022

Že intenzivno načrtujete svoje projekte, ki jih nameravate prijaviti v okviru ključnega ukrepa 2 programa Erasmus+: Mladina, ali mogoče šele razmišljate o prijavi?

Pridružite se nam na skupinskem svetovanju, ki bo potekalo v torek, 15. 3. 2022, ob 13h, v okolju Zoom. Srečanje, ki ga bosta vodili skrbnici ključnega ukrepa 2, bo namenjeno predstavitvi ukrepa pred prvim letošnjim prijavnim rokom s posebnim poudarkom na novem »lump sum« modelu financiranja, ki je glavna novost tega ukrepa v letu 2022. Obenem bo srečanje namenjeno tudi vašim vprašanjem, deljenju informacij, razreševanju dilem pri izpolnjevanju prijavnega obrazca in razkrivanju najpogostejših napak pri pripravi projektov.

Kljub temu, da je v letošnjem letu z nastopom evropskega leta mladih v okviru programa Erasmus+ v ospredju predvsem ključni ukrep 1 in v njem vsebovani ukrepi, ne želimo pozabiti na ključni ukrep 2, kjer je prav tako naša želja podpreti čimveč kvalitetnih projektov, pri pripravi katerih smo vam na voljo pri nudenju dodatne podpore in nasvetov pred oddajo vaše prijave.

Če se želite udeležiti skupinskega svetovanja, vas vabimo, da se nanj registrirate preko naslednje povezave, kjer boste po registraciji prejeli povezavo do srečanja. Dodatne prijave niso potrebne.

Več o ključnem ukrepu 2 lahko preberete tukaj. Prav tako vam priporočamo, da pred oddajo prijavne vloge podrobno raziščete priročnik za prijavo projektov v okviru ključnega ukrepa 2, ki vsebuje podrobno razlago »lump sum« modela financiranja in razdelitve projekta po delovnih paketih (work packages) ter vam tako nudi dodatno podporo pri načrtovanju financ in strukture vašega projekta. Na voljo je na naslednji povezavi.

Možnost individualnega svetovanja ostaja
Še vedno je na voljo tudi možnost individualnega svetovanja za prve prijavitelje pod pogoji, ki jih najdete tukaj. Vabljeni tudi h koriščenju te priložnosti.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih