Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

27.01.2022
V torek, 25. januarja 2022, je potekala spletna kavarna občin Europe Goes Local, namenjena posvetu predstavnikov občin na področju mladine. Europe Goes Local je projekt, namenjen dvigu kakovosti mladinskega dela na lokalni ravni, ustvarjanju povezav in sodelovanja med in z deležniki iz lokalnega okolja, ter mreženju in... več »
18.01.2022
Obveščamo vas, da smo na spletni strani objavili višino sredstev, ki bo v letu 2022 na voljo za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota ter razdelitev teh sredstev po posameznih rokih. Sredstva za program Erasmus+: Mladina so na voljo tukaj, za program Evropska solidarnostna enota pa tukaj. več »
18.01.2022
Obveščamo vas, da so bili danes objavljeni rezultati drugega prijavnega roka programa Erasmus+: Mladina, in sicer za ključni ukrep 2.Sporazumi za sprejete projekte so v pripravi in bodo nosilcem projektov posredovani v roku 30 dni, kot tudi izhaja iz sklepa, ki je dostopen na spodnji povezavi.Prosimo vas, da v primeru... več »
12.01.2022
Spletna kavarna občin Europe Goes Local: Sadovi leta 2021 in nove priložnosti na dlani bo potekala v torek, 25. januarja 2022, s pričetkom ob 9.15 v spletnem okolju Zoom. Dogodek je namenjen krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter povezovanju med predstavniki... več »
10.01.2022
Vas zanima na katerih vrednotah temelji mladinsko delo,katere so smernice, ki vodijo prakso mladinskega dela,kako naj bo lokalno mladinsko delo organizirano,katere so usmeritve za mladinske delavce in kaj potrebujemo za razvoj kakovostnega mladinskega dela? Vse to je utemeljeno v Evropski listini o lokalnem mladinskem... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih