Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Razvojni projekti

Nacionalna agencija poleg svojih rednih dejavnosti upravljanja projektov ter pomoči in podpori prijaviteljem v program, sodeluje tudi pri večletnih mednarodnih razvojnih aktivnostih, katerih namen je nasloviti, na kakšne načine mladinsko delo prispeva k aktualnim temam v Evropi.

Na področju mladinskega dela kot samostojnega področja, pa se ukvarjamo predvsem s podporo razvoju in krepitvi kakovostnega mladinskega dela na lokalni ravni. 

Razvojne aktivnosti pri katerih sodeluje Movit v okviru programa Erasmus+: 

European Academy on Youth Work
Cilj projekta European Academy on Youth Work (EAYW) je podpreti inovacije v mladinskem delu in javnih politikah na tem področju ter spodbujati razvoj kakovostnega mladinskega dela. EAYW prav tako prispeva k oblikovanju skupnih stališč o mladinskem delu in politiki mladinske dela v Evropi.

Europe Goes Local
Cilji projekta so prenos dobrih praks, medsebojno učenje in mreženje akterjev na področju mladinskega dela in podpore mladim z mednarodne na nacionalno in lokalno raven ter obratno, s ciljem vzpostavitve ali nadgradnje podpornih aktivnosti na področju razvoja in izvajanja kakovostnega mladinskega dela na lokalni ravni.

Mreža vzornikov
Mreža vzornikov je iniciativa Evropske komisije iz leta 2016 in je namenjena spodbujanju socialne vključenosti, aktivnega državljanstva in zavezanosti evropskim vrednotam ter preprečevanju izključevanja in nasilne radikalizacije mladih.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih