Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Podporne strukture programa

Mreža podpornih centrov SALTO-YOUTH

SALTO-YOUTH je mreža šestih podpornih centrov, ki delujejo na evropskih prednostnih področjih na področju mladine.

Pod istim imenom pa poznamo tudi spletno platformo, na kateri so dostopna številna orodja, ki podpirajo deležnike programa Erasmus+: Mladi v akciji pri pripravi, implementaciji, diseminaciji in evalvaciji projektov. Na voljo so:

Evropski koledar usposabljanj

V koledar so vpisana usposabljanja, seminarji, konference in druge oblike aktivnosti, ki jih organiziramo nacionalne agencije programa, SALTO podporni centri in nevladne organizacije, ki delujejo na področju mladine.

Orodjarna

Orodjarna vsebuje na stotine različnih orodij in predlogov aktivnosti, ki jih je možno uporabiti v mladinskem delu in pri neformalnem učenju.

Otlas - orodje za iskanje partnerjev

S pomočjo Otlasa lahko stopite v stik s projekti in organizacijami iz cele Evrope ter tako gradite močna projektna partnerstva.

Baza mladinskih trenerjev

V bazo je vpisanih več kot 500 mladinskih trenerjev, ki so sposobni izvesti mednarodne usposabljanja na različnih področjih. 

V okviru Strategije usposabljanja Evropske komisije SALTO-YOUTH zagotavlja sredstva za neformalno učenje za mladinske delavce in mladinske voditelje ter organizira usposabljanja in aktivnosti za povezovanje organizacijam z namenom oblikovanja projektnih partnerstev.

Šest podpornih centrov se osredotoča na specifične teme oz. področja, gostijo pa jih različne nacionalne agencije programa Erasmus+. Trenutna struktura mreže podpornih centrov je sledeča: 

 

 

 

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih