Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

17.09.2021
Na SALTO Inclusion & Diversity so pripravili Strategijo vključevanja in raznolikosti (The Inclusion & Diversity Strategy). Namen strategije je krepitev vključevanja in raznolikosti, ki sta pomembni sestavini programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. Njena vsebina sloni na izkušnjah programov v različnih...več »
03.09.2021
Bistvo projekta ni v aktivnostih, ampak v učinkih. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov sta pomembni komponenti programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za...več »
02.09.2021
Pred bližajočim se drugim rokom za prijavo na programa Erasmus+ na področju mladine in Evropska solidarnostna enota za obdobje 2021-2027 objavljamo seznam najpogostejših napak, ki so bile opažene v vlogah, oddanih na prve prijavne roke v letu 2021. Vse bodoče (in pretekle) prijavitelje bi radi opozorili, da smo bili na...več »
13.08.2021
Obveščamo vas, da so bili objavljeni rezultati prvih prijavnih rokov programov Erasmus+ na področju mladine in Evropska solidarnostna enota v letu 2021. Sporazumi za sprejete projekte so v pripravi in bodo nosilcem projektov posredovani v roku 30 dni, kot tudi izhaja iz sklepov, ki so dostopni na spodnjih...več »
06.08.2021
Po otvoritvenih informativnih dneh za nova programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota 2021-2027 je pred vami nova možnost za seznanitev z vsebino programov pred ponovnim, jesenskim rokom za oddajo prijav. Tokrat bo predstavitev programa Erasmus+: Mladi v akciji združena na en dan, kateremu bo...več »
05.08.2021
Vse prijavitelje, ki so prijavili projekte na prvi prijavni rok programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota v letu 2021, obveščamo, da bomo - v kolikor bodo IT orodja omogočala izvedbo vseh potrebnih postopkov in bo Evropska komisija Nacionalnim agencijam zagotovila vse potrebne izvedbene dokumente, s katerimi v tem...več »
05.08.2021
Evropska izvajalska agencija za izobraževanje in kulturo (EACEA) vse, ki vas zanima prijava na razpis Evropske solidarnostne enote - Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih, vabi na informativni dan, na katerem boste imeli možnost izvedeti vse podrobnosti o pogojih in postopku prijave.  Dogodek bo...več »
28.07.2021
Študijski obisk, ki bo izveden v okviru partnerstva Europe Goes Local, bo zbral uslužbence občin, ki so zadolženi za področje mladine ter lokalne mladinske delavce iz Slovenije in Hrvaške. Njegov namen bo od blizu pogledati mladinsko delo v Litvi. Udeleženci se bodo srečali s predstavniki litovskega urada, ki pokriva...več »
09.07.2021
Danes v Ankaranu zaključujemo Vmesno vrednotenje za prostovoljce v programu Evropska solidarnostna enota. Kot je za julij že tradicionalno, je usposabljanje potekalo v pohodniškem formatu. S prostovoljci smo pohod začeli v Divači ter v 4 pohodniških dneh preko Kozine (treba je priznati, da smo za ta del poti uporabili...več »
05.07.2021
17. in 18. junija 2021 se je v Ljubljani odvilo usposabljanje ZAKAJ, KAJ, KDO in KAKO v mladinskem delu, namenjeno uslužbencem, ki so v občinskih upravah zadolženi za področje mladine in lokalnim politikom. Usposabljanja, ki je del aktivnosti projekta Europe Goes Local, so se tako udeležilo 18 udeležencev iz občin Semič,...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 256
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih