Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

01.07.2022
Vse organizacije, ki imate na prvem prijavnem roku v letu 2022 sprejete projekte v programa Erasmus+: Mladina ali Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da še vedno čakamo na uradne prevode predlog sporazumov za leto 2022 s strani Evropske komisije. Predvidoma naj bi bili ti na voljo konec avgusta. Kaj to pomeni za...več »
30.06.2022
Nova mreža regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk je že skoraj v celoti vzpostavljena, manjka pa nam le še nekaj članov, in sicer so to regionalni partnerji v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji. K prijavi na razpis, ki ga ponovno odpiramo za zgoraj naštete regije, so vabljene (mladinske)...več »
30.06.2022
Ker bi vas radi v letošnjem letu še dodatno podprli pri izvedbi dogodkov, namenjenih mladim, ponovno odpiramo razpis, s katerim lahko pridobite podporo za soustvarjanje evropskega leta mladih. Vsebina in namen razpisa ter finančna sredstva, ki so na voljo za organizacijo dogodkov in delavnic v okviru Mreže vzornikov,...več »
27.06.2022
Obveščamo vas, da so bili danes objavljeni rezultati prvega prijavnega roka v letu 2022 za programa Erasmus+: Mladina, ključni ukrep 1, in Evropska solidarnostna enota. POMEMBNO!Nacionalna agencija (NA) do individualnih vročitev obvestil, ki bodo izvedene po ustaljenem e-obveščanju predvidoma v roku 30 dni od objave...več »
21.06.2022
Prejšnji teden je po slovenski Istri potekalo pohodniško vmesno vrednotenje. Usposabljanje v takšnem formatu organiziramo že peto leto zapored in vsako leto uspemo usposabljanje nadgraditi. Pohod je potekal od Divače preko Kozine, Ocizle, Beke, Socerba, Kastelca in Ospa do Ankarana. S prostovoljci smo prehodili okoli 40...več »
20.06.2022
Med 13. in 17. junijem se je v Velenju odvijalo usposabljanje ob prihodu za prostovoljce Evropske solidarnostne enote. Tokratno usposabljanje je bilo nekoliko drugačno z vidika, da so bile udeleženke le dekleta, kar je usposabljanju prineslo novo dimenzijo in edinstven značaj. Zaznamovala ga je povezanost, odprtost, skrb...več »
16.06.2022
Bližata se naslednja informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta potekala 6. in 7. septembra 2022. Glavna novost tokratnih informativnih dni bo, da bomo posebno pozornost namenili predstavitvi akreditacij Erasmus in pobude DiscoverEU Inclusion v okviru programa Erasmus+:...več »
23.05.2022
Od četrtka do sobote sta v prijetnem ambientu hotela Re-aktiv v Zrečah potekali dve usposabljanji za predstavnike organizacij v programu Evropska solidarnostna enota: Usposabljanje za nove nosilke znaka kakovosti in Srečanje mentorjev prostovoljcem. Prvo usposabljanje je namenjeno koordinatorjem projektov prostovoljstva,...več »
20.05.2022
V petek, 27. maja, bo v Križankah potekal osrednji dogodek evropskega leta mladih, ki nosi naslov Zvok mladosti. V okviru dogodka, ki se sicer začel ob 10. in zaključil ob 18. uri, bo v Viteški dvorani od 12. do 13. ure potekala tudi predstavitev programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. Udeleženci...več »
17.05.2022
V četrtek, 12. maja, smo v okviru projekta Europe Goes Local gostili dogodek Priložnosti in koristi za lokalne skupnosti v programih EU za področje mladine, s katerim smo stremeli k dvigu razumevanja in kakovosti mladinskega dela na lokalni ravni. Odziv je bil nad pričakovanji, saj je kar 40 predstavikov skoraj 30...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 306
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih