Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

07.07.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje...več »
07.07.2020
V luči izrednih razmer, ki so nastale s pandemijo COVID-19, ter z namenom, da program Evropska solidarnostna enota nudi podporo, kjer je potrebna, se za čas trajanja tega izrednega obdobja uvaja prilagodljiv pristop k spletnim aktivnostim v okviru Evropske solidarnostne enote. V nadaljevanju predstavljene smernice...več »
03.07.2020
Program Evropska solidarnostna enota v ukrepu prostovoljstva in ukrepu pripravništev in zaposlitev omogoča prijavo več aktivnosti v enem predlogu projekta, zato se pri teh dveh ukrepih pojavljata oba izraza – projekt in aktivnost. Za vse ukrepe so bili v letu 2019 na voljo trije prijavni roki – 13. februar, 30. april in 8....več »
17.06.2020
Jeseni za prijavitelje ponovno pripravljamo različna izobraževanja v pomoč pri snovanju projektov, in sicer dve delavnici, eno na področju razvijanja in izvajanja vključujočih aktivnosti in eno na področju spremljanja in beleženja učnih rezultatov, ter spletni izobraževalni program na področju načrtovanja učinkov...več »
16.06.2020
Informativni dan programov Evropska solidarnostna enota (ESE) in Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) pred 3. prijavnim rokom v letu 2020 bo potekal 7. septembra 2020 preko spletnega seminarja. Spletni seminar je namenjen vsem, ki se želite informirati o: • namenu, ciljih in značilnostih obeh programov, • strukturi obeh...več »
16.06.2020
Vas zanima, kaj mladi mislijo o solidarnosti? Zbrali smo nekaj misli mladih o solidarnosti. Zbirka iskrivih misli je rezultat 12 dogodkov, ki smo jih v letu 2019 izvedli v 12 regijah po Sloveniji skupaj s 680 predstavniki organizacij in predvsem mladih, ki so sodelovali na dogodkih.Misli o solidarnosti - v slovenskem...več »
09.06.2020
Vabimo vas, da si v koledarjih zabeležite petek, 11. december 2020, za udeležbo na tradicionalnem zaključnem srečanju programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Ker se programa z letošnjim letom iztekata, bo srečanje obeležilo tudi zaključek celotnega obdobja programov, Erasmus+: Mladi v akciji,...več »
25.05.2020
Ni vsak dan v letu dan mladosti, še manj pa je dan mladosti enak vsako leto. V tem oziru 2020 posebej izstopa predvsem zaradi izjemnih izzivov, ki jih je postavilo v prihodnost mladih in tudi drugih generacijskih in družbenih skupin. Čeprav se soočamo z eno največjih negotovosti v zadnjih desetletjih, pa je to lahko tudi...več »
25.05.2020
Prva mednarodna aktivnost mreženja programa Evropska solidarnostna enota (ESE), Key to inclusion: European Solidarity Corps, ki smo jo skupaj s partnerskimi nacionalnimi agencijami organizirali decembra leta 2018 v Ljubljani, je bila namenjena spoznavanju programa Evropska solidarnostna enota in mreženju organizacij, ki...več »
14.05.2020
Na Movitu smo izdali Solidarnik – rokovnik za organizacije v programu Evropska solidarnostna enota. Tematik in izzivov, s katerimi se srečajo organizacije v programu, je veliko. Za ta rokovnik smo jih izbrali le nekaj. Uvodoma predstavimo program Evropska solidarnostna enota. Nato povabimo k načrtovanju učinkov projektov....več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 185
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih