Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

07.11.2022
MLADOST (JE) NI NOROST – V ODNOSIH SMO LJUDJE Zakaj odnosi? Ker je to nit, ki nas medsebojno povezuje. Ker so odnosi tisto, kar lahko zdravi. Ker so izjemno pomemben varovalni dejavnik, sploh v časih, ki smo jim bili (in smo jim še vedno) priča. Ker verjamemo, da lahko skupaj stkemo mrežo odnosov, ki jo potrebujemo tudi...več »
04.11.2022
Organizacije, zainteresirane za prijavo projektov prostovoljstva na 1. prijavnem roku v letu 2023, obveščamo, da je neformalni rok za oddajo vloge za pridobitev znaka kakovosti za vodilno organizacijo sreda, 12. december 2022.Še vedno velja, da lahko organizacije vlogo za znak kakovosti oddajo kadarkoli v letu, veljaven...več »
27.10.2022
Leto je naokrog in ponovno je čas za Movitov zaključni dogodek za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bo tokrat še posebej slavnosten, saj bomo z njim obeležili tudi Movitovo 25. obletnico delovanja. Movit je nastal leta 1997, v osrčju 90. let, v obdobju, ki so ga zaznamovala različna in še vedno...več »
14.10.2022
Vabimo vas na Usposabljanje za koordinatorje v projektih prostovoljstva v programu Evropska solidarnostna enota (ESE), ki bo potekalo od 23. do 25. novembra 2022 v hotelu Terme Zreče v Zrečah.Namen letošnjega usposabljanja je podpreti kakovost odnosov prostovoljcev in organizacij s poudarkom na: načrtovanju aktivnosti...več »
11.10.2022
5. in 6. oktobra 2022 smo v Ljubljani izvedli usposabljanje ZAKAJ, KAJ, KDO in KAKO v mladinskem delu, namenjeno usložbencem, ki so v občinskih upravah zadolženi za področje mladine, in lokalnim politikom. Usposabljanja, ki je del aktivnosti projekta Europe Goes Local, so se udeležili udeleženci_ke iz občin Rogatec,...več »
29.09.2022
Po poletnem premoru zopet nadaljujemo z rednimi usposabljanji – ob prihodu in vmesnim vrednotenjem – za prostovoljce v projektih programa Evropska solidarnostna enota. Na usposabljanju ob prihodu so se prostovoljci skozi metode neformalnega učenja seznanili z različnimi vidiki izvajanja projektov. Spoznali so obveznosti...več »
26.09.2022
Namen svetovanjaNamen svetovanja je podpreti organizacije pri pripravi kakovostne vloge za znak kakovosti. Nacionalna agencija razpisuje termine za svetovanje organizacijam, ki se pripravljajo ali so že v procesu izpolnjevanja vloge za pridobitev znaka kakovosti. Več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in...več »
08.09.2022
Če ste uslužbenec/uslužbenka, ki na občini dela na področju mladine, vas zanima razvoj področja, potrebujete več znanja in informacij alipolitik/političarka, funkcionar/funkcionarka na občini ali v občinskem svetu in menite, da so mladi pomemben del vaše skupnosti, bi radi več naredili za njih in z njim,potem je to...več »
30.08.2022
Bližata se naslednja informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta potekala 6. in 7. septembra 2022. Glavna novost tokratnih informativnih dni bo, da bomo posebno pozornost namenili predstavitvi akreditacij Erasmus in pobude DiscoverEU Inclusion v okviru programa Erasmus+:...več »
17.08.2022
Obveščamo vas, da so znani rezultati drugega razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2022. Razpis, ki je bil ponovno odprt junija, je bil namenjen nudenju finančne podpore pri izvedbi dogodkov v okviru evropskega leta mladih in delavnic v okviru pobude Mreža vzornikov. Ker je razpis...več »
Prikazujem rezultate 101 - 110 od skupno 418
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih