Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

30.08.2022
Bližata se naslednja informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta potekala 6. in 7. septembra 2022. Glavna novost tokratnih informativnih dni bo, da bomo posebno pozornost namenili predstavitvi akreditacij Erasmus in pobude DiscoverEU Inclusion v okviru programa Erasmus+:...več »
17.08.2022
Obveščamo vas, da so znani rezultati drugega razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2022. Razpis, ki je bil ponovno odprt junija, je bil namenjen nudenju finančne podpore pri izvedbi dogodkov v okviru evropskega leta mladih in delavnic v okviru pobude Mreža vzornikov. Ker je razpis...več »
16.08.2022
Nova mreža regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk je že skoraj v celoti vzpostavljena, manjka pa nam le še nekaj članov, in sicer so to regionalni partnerji v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji. K prijavi na razpis, ki ga ponovno odpiramo za zgoraj naštete regije, so vabljene (mladinske)...več »
08.08.2022
Dragi prijavitelji, upravičenci, sodelavci, partnerji in vsi, ki nam sledite … Z globoko žalostjo vas obveščamo, da smo pred dnevi izgubili našega ljubega sodelavca Boštjana. Ponesrečil se je v gorah, kamor je tako zelo rad zahajal. Za nekaj dni se bomo zato na naših spletnih kanalih odeli v molk. Prosimo vas za...več »
08.07.2022
Bližajo se naslednji Offenburški pogovori, ki bodo v letošnjem letu dočakali že svojo peto izvedbo. Dogodek, namenjen aktualnim ključnim temam v razvoju mladinskega dela in mladinskih politik, bo od 13. do 14. septembra 2022 potekal v Offenburgu, manjšem nemškem mestu blizu Strasbourga. Offenburški pogovori vključujejo...več »
05.07.2022
Med 27. in 29. junijem je v Ljubljani potekala 10. edicija konference InterCity Youth na temo participacije mladih. Konference v organizaciji InterCity Youth, evropske mreže lokalnih oddelkov za mladinsko delo, v sodelovanju z Movitom, slovensko nacionalno agencijo za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna...več »
01.07.2022
Vse organizacije, ki imate na prvem prijavnem roku v letu 2022 sprejete projekte v programa Erasmus+: Mladina ali Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da še vedno čakamo na uradne prevode predlog sporazumov za leto 2022 s strani Evropske komisije. Sporazumi bodo na voljo v sredini septembra. Kaj to pomeni za...več »
30.06.2022
Ker bi vas radi v letošnjem letu še dodatno podprli pri izvedbi dogodkov, namenjenih mladim, ponovno odpiramo razpis, s katerim lahko pridobite podporo za soustvarjanje evropskega leta mladih. Vsebina in namen razpisa ter finančna sredstva, ki so na voljo za organizacijo dogodkov in delavnic v okviru Mreže vzornikov,...več »
27.06.2022
Obveščamo vas, da so bili danes objavljeni rezultati prvega prijavnega roka v letu 2022 za programa Erasmus+: Mladina, ključni ukrep 1, in Evropska solidarnostna enota. POMEMBNO!Nacionalna agencija (NA) do individualnih vročitev obvestil, ki bodo izvedene po ustaljenem e-obveščanju predvidoma v roku 30 dni od objave...več »
21.06.2022
Prejšnji teden je po slovenski Istri potekalo pohodniško vmesno vrednotenje. Usposabljanje v takšnem formatu organiziramo že peto leto zapored in vsako leto uspemo usposabljanje nadgraditi. Pohod je potekal od Divače preko Kozine, Ocizle, Beke, Socerba, Kastelca in Ospa do Ankarana. S prostovoljci smo prehodili okoli 40...več »
Prikazujem rezultate 111 - 120 od skupno 420
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih