Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

25.03.2021
Programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota sta se na ravni obravnave vlog in sprejema odločitev o sprejemu izvajala brez zapletov. Bistvena razlika je nastala na ravni samega izvajanja sprejetih projektov v program. Ker je pomembno število aktivnosti, ki se odvijajo v projektih, mednarodnega...več »
18.03.2021
In gremo ... v nova programa EU Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota Upam, da ste, kolikor je v dani situaciji to možno, dobro in da se uspešno soočate z vsemi izzivi. Leto za nami ni bilo lahko. Pandemija je povzročila številne nepredstavljive težave tudi pri upravljanju evropskih programov na...več »
17.03.2021
V okviru mednarodnega projekta Youth voice through a European digital radio, ki poteka v sodelovanju več Nacionalnih agencij programov Erasmus+ na področju mladine in Evropske solidarnostne enote, bo od 12. – 18. aprila 2021 potekalo mednarodno usposabljanje, katerega namen je, da mladi izmenjajo svoje izkušnje s področja...več »
09.03.2021
Program Evropska solidarnostna enota, ki je ugledal luč sveta šele oktobra 2018, zasnovan na trdnih temeljih evropske prostovoljske službe, se počasi preveša v novo finančno perspektivo in s predstavljeno statistiko zelo dobro kaže svoje učinke in daje dobro podlago za nadaljnje obdobje izvajanja programa. Za...več »
02.03.2021
15. decembra 2020 je potekalo še zadnje v seriji spletnih srečanj mladinskega sektorja, ki smo jih v letu 2020 organizirali v partnerskem sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa, namenjeno pa je bilo temi digitalnega mladinskega dela v času epidemije. Digitalno mladinsko delo je kot...več »
01.03.2021
V letu 2020 smo v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa organizirali več spletnih srečanj mladinskega sektorja, ki so bila namenjena medsebojnemu deljenju izkušenj in izmenjavi dobrih praks mladinskega dela. 3. decembra 2020 je potekalo tretje izmed njih z naslovom Mladigitalni...več »
25.02.2021
Pred koncem lanskega leta smo izdali prvo obsežnejšo publikacijo o rezultatih raziskav, ki so preučevale učinke izvajanja programa Erasmus+: Mladi v akciji. Publikacijo Beležimo učinke - ključni izsledki raziskav učinkov programa Erasmus+: Mladi v akciji zdaj izdajamo še v digitalni obliki! S tem bo publikacija dostopna...več »
23.02.2021
Po uspešno zaključenih raziskovalnih projektih preteklega programskega obdobja Movit tudi v naslednjem programskem obdobju načrtuje intenzivno sodelovanje v okviru vseevropske raziskovalne mreže RAY (Research-based Analysis and Monitoring of European Youth Programmes). Mreža RAY vključuje več kot trideset članic –...več »
01.02.2021
Načrtovanje, spremljanje in beleženje učnih rezultatov je tema, ki ji kot nacionalna agencija namenjamo posebno pozornost. Da bi prijaviteljem in upravičencem programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota ponudili čim bolj uporabne materiale, ki bi jih podprli pri njihovem delu, smo pripravili...več »
14.01.2021
Kot ste verjetno zasledili že v medijih, Združeno kraljestvo ne bo (več) sodelovalo v programih Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota 2021-2027. Spodaj smo pripravili kratek povzetek odgovorov na najbolj pereča s tem povezana vprašanja in povezave do strani z več informacijami.  Kaj to pomeni za obstoječe projekte,...več »
Prikazujem rezultate 191 - 200 od skupno 420
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih