Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

27.05.2021
Tehnična služba Evropske komisije je v preteklem tednu sproti intenzivno odpravljala raznolike nepredvidene težave, ki so se v novem sistemu pojavljale pri oddaji prijavne dokumentacije v program Erasmus+, zato večjih težav pri oddaji vlog za Evropsko solidarnostno enoto ne pričakujemo.  V kolikor bi se vam kljub...več »
24.05.2021
Od 18. do 21. maja 2021 smo na spletu gostili mednarodno konferenco Volunteering and solidarity as a social capital of the city. Na njej se je zbralo 30 udeležencev – predstavnikov nevladnih organizacij, občin in družbeno odgovornih podjetij. Udeleženci so med seboj podelili prakse uspešnega medsektorskega povezovanja,...več »
23.05.2021
Evropski teden mladih 2021 je spet tu in tudi tokrat v ospredje postavlja participacijo mladih!Zadnje leto je bilo zaradi omejenih družabnih srečanj in omejene mobilnosti polno izzivov, vendar pa je zato še bolj pomembno kot kdajkoli prej, da mladi razpravljajo o demokraciji, jo zaščitijo in se aktivno vključujejo vanjo,...več »
21.05.2021
Obveščamo vas, da je sedaj na voljo tudi slovenska različica Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota. ​​Ogledate si jo lahko tukaj. Vabljeni k prebiranju!več »
20.05.2021
Obveščamo vas, da so znani rezultati razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru Evropskega tedna mladih 2021. Prijavitelji boste o rezultatih obveščeni tudi individualno do konca današnjega dne na naslove, ki ste jih navedli v prijavnicah, upravičenci pa bodo obenem prejeli tudi vsa dodatna navodila glede vnosov...več »
11.05.2021
Obveščamo vas, da smo na spletni strani objavili višino sredstev, ki so na voljo za program Evropska solidarnostna enota v letu 2021 in razdelitev teh sredstev po posameznih rokih. Objavljena so tukaj.več »
10.05.2021
Kaj je Evropski teden mladih (ETM)? Evropski tedni mladih, ki od leta 2003 potekajo vsaki dve leti, predstavljajo priložnost za predstavitev številnih priložnosti, ki jih Evropska unija ponuja mladim, razprave o temah, aktualnih za mlade in mladinski sektor, ter predstavitev zgodb o uspehih. Aktivnosti, ki jih...več »
03.05.2021
Evropska komisija namerava pregledati politični okvir o mobilnosti mladih prostovoljcev in čezmejnih solidarnostnih dejavnostih. To bo mladim v Evropi omogočilo, da v celoti izkoristijo priložnosti programa Evropske solidarnostne enote in sodelujejo v čezmejnih solidarnostnih dejavnostih. Pri pripravi te pobude je Komisija...več »
23.04.2021
SVETOVANJE ZA PRIJAVO Svetovanje za prijavo projektov poteka po elektronski pošti info@movit.si.  Teden dni pred vsakim prijavnim rokom ne odgovarjamo več na vsebinska vprašanja, ampak samo še na morebitna tehnična vprašanja, povezana z izpolnjevanjem in oddajo prijavne dokumentacije. Zadnja 2 dneva pred vsakim...več »
19.04.2021
Vabimo vas, da se pridružite spletnemu usposabljanju za boljše razumevanje učinkov projektov Učinek+. Spletno usposabljanje vam omogoča samostojno učenje v lastnem ritmu z urnikom, ki ga lahko prilagajate svojim potrebam, saj se lahko z usposabljanjem izobražujete kadarkoli, posamezna poglavja pa lahko spoznavate...več »
Prikazujem rezultate 21 - 30 od skupno 263
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih