Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

12.04.2022
Predstavljamo vam razpis, s katerim vas želimo podpreti pri obeležitvi evropskega leta mladih, ki ga je razglasila in uradno sprejela Evropska komisija z namenom poklona mladim, njihovi požrtvovalnosti in izkazani solidarnosti v težkih časih, ki sta jih povzročili pandemija in z njo povezani ukrepi, katerih posledice so še...več »
06.04.2022
Izšla je 42. številka revije Mladje! Tokratna številka je posebna. Zakaj? Izšla je po skoraj dveh letih od prejšnje izdaje, v zgolj spletni verziji in je najobsežnejša številka revije, kar smo jih kadarkoli izdali. Revija Mladje št. 42 je namenjena pogledu naprej in pogledu nazaj. Pri slednjem smo se ozrli na programa...več »
16.03.2022
Ste pripravljeni povečati svojo organizacijsko zmogljivost, delovati v duhu solidarnosti ter s tem vplivati na pozitivne spremembe?Iščete inovativne načine za sodelovanje z novimi ciljnimi skupinami?Si želite bolje odzvati na družbeno, jezikovno in kulturno raznolikost?Če ste na katero izmed zgornjih vprašanj odgovorili...več »
14.03.2022
Letos bodo v Offenburgu, manjšem nemškem mestu blizu Strasbourga, že peto leto zapored potekali Offenburški pogovori, ki so namenjeni aktualnim ključnim temam v razvoju mladinskega dela in mladinskih politik. Aktivnost bo potekala 13. in 14. septembra 2022, udeležba na sami aktivnosti pa je omejena na 30 strokovnjakov in...več »
03.03.2022
Z letom 2022 smo vstopili v evropsko leto mladih, ki predstavlja ključni trenutek za razširjanje in delitev priložnosti za mlade, njihovo aktivno udejstvovanje ter vzpostavitev aktivne vloge mladih pri grajenju bolj vključujoče, zelene in digitalne Evrope. V povezavi s tem so cilji evropskega leta mladih: črpati navdih...več »
02.03.2022
Vse organizacije, ki imajo trenutno sprejete gostiteljske ali pošiljajoče projekte z Ukrajino ali Rusijo v okviru katerega koli ukrepa programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da bodo v teh dneh stopili z vami v stik skrbniki vaših sporazumov in vam predstavili možnosti glede nadaljnjega...več »
18.02.2022
Z letom 2022 smo vstopili v evropsko leto mladih, ki predstavlja ključni trenutek za razširjanje in delitev priložnosti za mlade, njihovo aktivno udejstvovanje ter vzpostavitev aktivne vloge mladih pri grajenju bolj vključujoče, zelene in digitalne Evrope. V povezavi s tem so cilji evropskega leta mladih: črpati navdih...več »
15.02.2022
Evropska komisija je objavila popravek Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota za leto 2022. Do sprememb je prišlo zaradi nekaterih tehničnih posodobitev v IT orodjih Evropske komisije. Posodobljena različica Vodnika in izvleček popravka, v katerem so prikazane sprejete spremembe, sta dostopna na Evropskem...več »
11.02.2022
Leto 2022 v prvi vrsti poteka v znamenju mladih z razglasitvijo in uradnim sprejetjem evropskega leta mladih, kar se kaže tudi z izdatnim povečanjem sredstev za podporo sprejemu projektov v programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. V letošnjem letu smo tako doživeli kar 66 % povečanje sredstev za ukrep...več »
04.02.2022
Evropska komisija je konec januarja predstavila nov vodnik po komunikacijskih krivinah in ravninah, dobrih zgodbah, presežkih, inovativnosti, kreativnosti in navdihu - ki jih upravičenci ustvarjate pri izvajanju projektov, podprtih s strani EU. Vodnik bo vsekakor razveselil upravičence že sprejetih projektov v programu...več »
Prikazujem rezultate 21 - 30 od skupno 310
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih