Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

14.10.2022
Vabimo vas na Usposabljanje za koordinatorje v projektih prostovoljstva v programu Evropska solidarnostna enota (ESE), ki bo potekalo od 23. do 25. novembra 2022 v hotelu Terme Zreče v Zrečah.Namen letošnjega usposabljanja je podpreti kakovost odnosov prostovoljcev in organizacij s poudarkom na: načrtovanju aktivnosti...več »
11.10.2022
5. in 6. oktobra 2022 smo v Ljubljani izvedli usposabljanje ZAKAJ, KAJ, KDO in KAKO v mladinskem delu, namenjeno usložbencem, ki so v občinskih upravah zadolženi za področje mladine, in lokalnim politikom. Usposabljanja, ki je del aktivnosti projekta Europe Goes Local, so se udeležili udeleženci_ke iz občin Rogatec,...več »
29.09.2022
Po poletnem premoru zopet nadaljujemo z rednimi usposabljanji – ob prihodu in vmesnim vrednotenjem – za prostovoljce v projektih programa Evropska solidarnostna enota. Na usposabljanju ob prihodu so se prostovoljci skozi metode neformalnega učenja seznanili z različnimi vidiki izvajanja projektov. Spoznali so obveznosti...več »
26.09.2022
Namen svetovanjaNamen svetovanja je podpreti organizacije pri pripravi kakovostne vloge za znak kakovosti. Nacionalna agencija razpisuje termine za svetovanje organizacijam, ki se pripravljajo ali so že v procesu izpolnjevanja vloge za pridobitev znaka kakovosti. Več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in...več »
12.09.2022
Vabimo vas, da se pridružite spletnemu usposabljanju za boljše razumevanje učinkov projektov Učinek+. Spletno usposabljanje vam omogoča samostojno učenje v lastnem ritmu z urnikom, ki ga lahko prilagajate svojim potrebam, saj se lahko z usposabljanjem izobražujete kadarkoli, posamezna poglavja pa lahko spoznavate...več »
08.09.2022
Če ste uslužbenec/uslužbenka, ki na občini dela na področju mladine, vas zanima razvoj področja, potrebujete več znanja in informacij alipolitik/političarka, funkcionar/funkcionarka na občini ali v občinskem svetu in menite, da so mladi pomemben del vaše skupnosti, bi radi več naredili za njih in z njim,potem je to...več »
30.08.2022
Bližata se naslednja informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta potekala 6. in 7. septembra 2022. Glavna novost tokratnih informativnih dni bo, da bomo posebno pozornost namenili predstavitvi akreditacij Erasmus in pobude DiscoverEU Inclusion v okviru programa Erasmus+:...več »
17.08.2022
Obveščamo vas, da so znani rezultati drugega razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2022. Razpis, ki je bil ponovno odprt junija, je bil namenjen nudenju finančne podpore pri izvedbi dogodkov v okviru evropskega leta mladih in delavnic v okviru pobude Mreža vzornikov. Ker je razpis...več »
16.08.2022
Nova mreža regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk je že skoraj v celoti vzpostavljena, manjka pa nam le še nekaj članov, in sicer so to regionalni partnerji v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji. K prijavi na razpis, ki ga ponovno odpiramo za zgoraj naštete regije, so vabljene (mladinske)...več »
08.08.2022
Dragi prijavitelji, upravičenci, sodelavci, partnerji in vsi, ki nam sledite … Z globoko žalostjo vas obveščamo, da smo pred dnevi izgubili našega ljubega sodelavca Boštjana. Ponesrečil se je v gorah, kamor je tako zelo rad zahajal. Za nekaj dni se bomo zato na naših spletnih kanalih odeli v molk. Prosimo vas za...več »
Prikazujem rezultate 21 - 30 od skupno 335
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih