Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

13.01.2021
11. decembra 2020 so države članice EU in Evropski parlament dosegli dogovor glede izvajanja programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota v naslednjem sedemletnem obdobju 2021–2027. Na podlagi političnega dogovora sedaj sledijo številni postopki za uradni sprejem pravnih podlag, na podlagi katerih bosta oba programa...več »
16.12.2020
Če je bilo leto 2018 na nek način prelomno in stresno zaradi brexita in oddvojitve prostovoljstva v nov program Evropska solidarnostna enota, je leto 2019 leto stabilizacije in nadaljnjega razvoja programa Erasmus+: Mladi v akciji s poudarkom na klasičnih ciljih in vrednotah mladinskega dela in dela na področju mladine....več »
16.12.2020
Kot vsako leto, smo na nacionalni agenciji Movit tudi letos podelili priznanje najboljšim projektom, ki smo jih želeli predstaviti kot primere dobrih praks na določenem področju. Letos smo podelili priznanji Ključ do solidarnosti in Ključ do učenja. Priznanje navadno podelimo na zaključnem srečanju, ki ga letos zaradi...več »
15.12.2020
Z velikim veseljem vam sporočamo, da so 11. decembra 2020 države članice EU in Evropski parlament dosegli dogovor glede izvajanja programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota v naslednjem sedemletnem obdobju 2021-2027. Dogovor je sledil le dan za tem, ko so se Evropski parlament, države članice in Evropska komisija...več »
14.12.2020
Po pilotni izvedbi smo v letu 2020 nadaljevali s projektom Poglobljeno svetovanje organizacijam, ki želijo pridobiti znak kakovosti za sodelovanje v programu Evropska solidarnostna enota. S projektom smo želeli organizacijam, ki so se že udeležile delavnice za pridobitev znaka in so izražale visoko motivacijo po vključitvi...več »
09.12.2020
Obveščamo vas, da so objavljeni rezultati tretjega prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, in hkrati dodatnega prijavnega roka za projekte strateških partnerstev na področju ustvarjalnosti. Rezultati za program Erasmus+: Mladi v akciji so objavljeni tukaj. Rezultati...več »
02.12.2020
Lepo je prejeti sporočilo, ki se začne takole: »Rad bi se zahvalil Nacionalni agenciji Movit, da mi je omogočila priložnost, da delam kot prostovoljec v Društvu za kulturo inkluzije v Ljubljani. To je moja najbolj pozitivna izkušnja, ki mi je spremenila življenje.« Majhna gesta zahvale prostovoljca v programu Evropska...več »
25.11.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno...več »
23.11.2020
Vabimo vas na četrto spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. V prvem delu posveta boste spoznali, kako postopati v digitalnem svetu z roko v roki z mladinskim delom v času epidemije in kaj smo se naučili na področju...več »
18.11.2020
Na mednarodnem spletnem usposabljanju Key to Inclusion, boste izvedeli več o tem, kako izvajati vključujoče prostovoljske projekte z mladimi z manj priložnostmi ter poglobili svoje razumevanje, na kakšen način so ti projekti učinkovito orodje za podporo mladim z manj priložnostmi. Usposabljanje je tretje in zadnje v seriji...več »
Prikazujem rezultate 201 - 210 od skupno 420
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih