Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

17.11.2020
Namen usposabljanja za mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, ki letos poteka pod naslovom "Kaj je tvoj notranji ogenj, mentor, in kako ga prižgeš pri udeležencih", je opolnomočiti mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, da bodo lahko še bolje podprli svoje mentorirance in sebe, posebej na...več »
17.11.2020
Evropska komisija je včeraj objavila prenovljeni dinamični in večjezični portal Evropski mladinski portal, na katerem najdete evropske informacije in priložnosti za mlade, ki živijo, delajo in se izobražujejo v Evropi. Portal je bil prenovljen na podlagi odzivov in predlogov mladi. Na portalu najdete nove vsebino, drugačno...več »
10.11.2020
Na področju kroga usposabljanj in vrednotenj v okviru prostovoljskih projektov Evropske solidarnostne enote je ta teden zares pestro. Vzporedno tečejo kar štiri skupinska usposabljanja, in sicer dve skupini na usposabljanju ob prihodu, v katerih skupaj sodeluje 22 udeležencev in dve na vmesnem vrednotenju, v katerih...več »
10.11.2020
Vabimo vas na že tretje letošnje spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. Na posvetu se boste seznanili s posledicami epidemije na mladinsko delo v Evropi in jih primerjali s svojimi izkušnjami, se pogovorili o izzivih, s...več »
13.10.2020
Obveščamo vas, da so potrdila Youthpass za projekte v okviru Evropske solidarnostne enote sedaj na voljo tudi v slovenščini! Vse upravičence vabimo k uporabi in izdaji potrdil v slovenščini. Youthpass uporabljamo za namene načrtovanja, spremljanja, vrednotenja, beleženja in priznavanja učnih dosežkov v procesu...več »
07.10.2020
Podporni center SALTO za participacijo in informiranje je objavil strategijo za participacijo mladih, katere namen je okrepiti participacijo mladih v demokratičnem življenju preko programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. V ozadju strategije je izpostavljeno, da se mladi čedalje bolj vključujejo v alternativne...več »
05.10.2020
Za nami je še tretji prijavni rok programov E+:MVA in ESE v letu 2020, zbrana je tudi že statistika števila oddanih projektov in zaprošenih sredstev. V programu E+: MVA je bilo skupaj oddanih 60 vlog v višini 2.388.942 evrov, od tega 38 vlog za projekte mladinskih izmenjav in mobilnosti mladinskih delavcev v višini...več »
05.10.2020
Nacionalna agencija vabi prijavitelje v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, da svoje projekte, katerih osrednje aktivnosti bodo potekale v času slovenskega predsedovanja Svetu EU ali v mesecih pred njim, vsebinsko navežejo na 9. cilj Strategije EU za mlade 2019-2027 »Prostor in participacija...več »
24.09.2020
VSEBINSKE USMERITVE PRED TRETJIM PRIJAVNIM ROKOM Nacionalna agencija je pred drugim prijavnim rokom v letu 2020 zaradi pandemije virusa COVID-19, ki vpliva na možnost prijave in predvsem izvajanja sprejetih projektov v evropska programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, objavila priporočila...več »
23.09.2020
Kaj ti pomeni beseda solidarnost? Se počutiš, da živiš v solidarni družbi? Na kakšen način ti izkazuješ solidarnost? Poznaš program Evropska solidarnostna enota in kako program podpira solidarnost mladih? Na ta vprašanja so odgovarjali mladi v naši nagradni igri! Na regionalnih dogodkih »Dajmo solidarnosti zagon« smo...več »
Prikazujem rezultate 211 - 220 od skupno 420
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih