Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

14.05.2020
Na Movitovem YouTube kanalu smo objavili dve animaciji o Evropski solidarnostni enoti: Evropska solidarnostna enota – Predstavitev programa Animacija predstavi program Evropska solidarnostna enota in opiše, kaj prinaša vključenim organizacijam in mladim. Video si lahko ogledate tukaj. Evropska solidarnostna enota – Kako...več »
11.05.2020
V programu Erasmus+: Mladi v akciji se je število oddanih projektnih vlog na drugem prijavnem roku v primerjavi z lanskim letom, povečalo za kar 35 %. Na drugi prijavni rok programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2020 smo namreč prejeli 83 vlog, od tega 51 vlog za projekte mladinskih izmenjav in mobilnosti mladinskih...več »
06.05.2020
Po izvedenih srečanjih z udeleženci ESE, ki so na projekte prostovoljstva prispeli tik pred začetkom krize ter srečanju koordinatorjev prostovoljcev ESE, ki sta potekali v začetku aprila ter smo o njih že pisali, smo se v aprilu udeležili in tudi sami izvedli več srečanj na daljavo, namenjenih krepitvi podpornih aktivnosti...več »
05.05.2020
Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota organizira delavnico za pridobitev znaka kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota, ki bo potekala na daljavo in bo razdeljena na tri dele. Prvi del boste ob potrditvi prijave dobili na kontaktni e-naslov, naveden v prijavnem...več »
30.04.2020
Spletni seminar bo ponudil prostor za nadaljevanje spletnih razprav o solidarnosti v Evropi. Odvijale se bodo konceptualne debate o razumevanju solidarnosti v Evropi in povezavi s programom Evropska solidarnostna enota. Na dogodku bodo sodelovale avtorice raziskave 4Thought for Solidarity. Rok za prijavo je 6. maj 2020!...več »
28.04.2020
Pred prijavnim rokom navadno izvedemo več vsebinskih delavnic, česar pa pred 2. prijavnim rokom zaradi razmer žal nismo mogli. V nadaljevanju smo zato za vas zbrali seznam gradiv, ki vam lahko pomagajo pri pripravi vašega projekta. Učni proces Učenje je sestavni del programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. Za...več »
21.04.2020
Z namenom vključevanja novih organizacij v program Evropska solidarnostna enota in doseganja visoke kakovosti projektov prostovoljstva, pripravništev in zaposlitev, Movit, Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota (v nadaljevanju Nacionalna agencija), vabi organizacije, da se...več »
20.04.2020
Vabljeni, da se pridružite se tretji fazi spletnega usposabljanja o Evropski solidarnostni enoti »Ready, Set, Make a Change!. Tretja faza pokriva ukrep pripravništev in zaposlitev in temo, kako podpirati mlade v projektih Evropske solidarnostne enote. 28. aprila 2020 bo ob 10:00 potekal tudi spletni Q&A dogodek o...več »
17.04.2020
Nacionalna agencija (v nadaljevanju NA) je danes objavila rezultate 1. prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, ki so dostopni na zgornjih povezavah. NA poudarja, kot je zapisano v sklepih, da sklepi postanejo izvedljivi z dnem, ko NA prejme s strani Evropske komisije...več »
10.04.2020
Slovenian version of the article is available here. There are currently just over 100 European Solidarity Corps participants in Slovenia, performing their activities with around 40 organisations. Most of them are volunteers, while some are also in job placements. Of course, the crisis related to the measures for preventing...več »
Prikazujem rezultate 211 - 220 od skupno 383
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih