Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

Anja Fortuna, predsednica Mladinskega sveta Slovenije
29.07.2019
Članek je bil izvirno objavljen v 40. številki revije Mladje.Branje članka vam bo vzelo: 5 minut Draga Unija, to pismo pišem tebi. Zakaj? Ker mi je mar. Ker se kot predstavnica mladih in kot mlada oseba zavedam, da si ti tista, ki se trudiš, da nam omogočaš boljše življenje, nam odpiraš meje in nas povežeš s širšo...več »
25.07.2019
Članek je bil izvirno objavljen v 40. številki revije Mladje (avtor: Borut Cink)Branje članka vam bo vzelo približno 15 minut. Področje mladine tako kot področje izobraževanja, kulture in še veliko drugih področij velja za t. i. mehko področje evropske integracije. Zanje velja, da nimajo dovolj močnih osnov v pogodbah o...več »
Popravki Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota (Corrigendum 2)
24.07.2019
Evropska komisija je 23. julija 2019 objavila drugi sklop popravkov Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota v letošnjem letu. Popravki obsegajo naslednje spremembe: Spremembe Vodnika v delu A: Upravičene države programa ESE (str. 12): Turčija ni več navedena kot država, za katero velja odložilna klavzula....več »
Razpis za zunanje ocenjevalce v letu 2019/2020 v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota.
23.07.2019
Razpis za zunanje ocenjevalce MOVIT v letu 2019/2020 v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota je pripravljen z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev, in sicer za: ocenjevanje vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji;ocenjevanje vlog za pridobitev znaka...več »
Poročilo Time To Show Off - Kako ustrezno podpirati učne procese mladih
16.07.2019
Spremljanje in podpora učnim procesom mladih in ozaveščanje o pomenu učenja je ključna kompetenca, ki jo dandanes potrebujejo mladinski delavci. Med oktobrom 2015 in junijem 2017 so nizozemska, madžarska in nemška nacionalna agencija ter podporni center SALTO za usposabljanje in sodelovanje sodelovala pri projektu Time...več »
Zbornik prispevkov in priporočil Labirint iz krize
04.07.2019
Mladinske delavke in delavci se pri svojem delu pogosto znajdejo sredi krizne situacije, ki je posledica stiske mladega človeka, prostovoljca ali udeleženca v programih organizacije. »Kaj naj naredim? Kako se naj obnašam? Kako naj podprem mladega človeka in kako naj ob tem poskrbim tudi zase?« so vprašanja, ki si jih...več »
Priročnik za načrtovanje učinkov v projektih mobilnosti Učinek+
04.07.2019
Na Nacionalni agenciji programa v sklopu podpornih aktivnosti naslavljamo različne tematike, ki so pomembne za naše upravičence, in ena izmed njih je tudi načrtovanje učinkov projektov. Prijavitelji večkrat izpostavljajo, da prijavnica na več mestih zahteva enake odgovore, ocenjevalci projektov pa na drugi strani opažajo,...več »
Rezultati prvega prijavnega roka programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019
04.07.2019
Rezultati drugega prijavnega roka (30. april) programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019: Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep prostovoljstvaSklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep pripravništva in zaposlitveSklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep solidarnostni...več »
Delavnica za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota
26.06.2019
Termin: petek, 5. julij 2019,  9:00 - 12:30Lokacija: OŠ Prestranek, Ulica 25. maja 14a, Prestranek Zaradi velikega zanimanja pred poletjem razpisujemo še eno delavnico za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota. Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo...več »
Centraliziran razpis: Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih
18.06.2019
Izvršna agencija EACEA je objavila centraliziran razpis Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih (EAC/A01/2019), ki se izvaja v okviru programa Evropska solidarnostna enota. Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih so obsežni projekti v podporo aktivnostim prostovoljskih skupin,...več »
Prikazujem rezultate 231 - 240 od skupno 322
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih