Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

04.03.2020
Movit v torek, 24. marca 2020 v hostlu Pekarna v Mariboru organizira predstavitev programa Evropska solidarnostna enota. Dogodek je namenjen zavodom, organizacijam, podjetjem, društvom z raznovrstnih področij v Mestni občini Maribor, regiji in širše. O UČINKIH PROGRAMA EVROPSKA SOLIDARNOSTNA ENOTA IZ PRVE ROKE: Andrej...več »
04.03.2020
Slovenski udeleženci mednarodnih usposabljanj v organizaciji nacionalnih agencij in upravičencev v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji so relativno izkušeni akterji v mladinskem sektorju, s tem povezan pa je tudi končni izkupiček z vidika njihove krepitve kompetenc. To so pokazali rezultati Analize razvoja kompetenc...več »
04.03.2020
Z namenom opolnomočenja mentorjev v projektih prostovoljstva Evropske solidarnostne enote (ESE) za nudenje še kvalitetnejše podpore prostovoljcem, organizaciji in sebi, organiziramo vsakoletno srečanje mentorjev v projektih ESE. Srečanje je namenjeno vsem aktualnim mentorjem in okrepljenim mentorjem v projektih...več »
03.03.2020
Za prijavitelje in upravičence smo pripravili informativne letake o spremljanju in beleženju učnih rezultatov z namigi za uporabo Youthpassa v projektih. Letak za organizacije vsebuje osnovne informacije o tem, kaj je Youthpass in kako ga mladinski delavci lahko uporabljate. Na letaku boste našli izkušnjo mlade...več »
02.03.2020
Načrtovanje in doseganje učinkov projektov je pomembna komponenta programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Prijavitelje in upravičence omenjenih programov zato vabimo, da se udeležite mednarodnega usposabljanja Impact+: Youth Field, na katerem boste spoznali razlike med cilji,...več »
27.02.2020
V nastali situaciji povečanega širjenja Koronavirusa SARS-CoV-2 (Covid 19), Nacionalna agencija programa Erasmus+ za področje mladina ter programa Evropska solidarnostna enota objavlja splošna priporočila, ki se nanašajo na razvijajočo se situacijo. Nacionalna agencija priporoča, da se za vse aktualne informacije v zvezi s...več »
14.02.2020
Obveščamo vas, da sta objavljena Vodnika za ocenjvalce za programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota za leto 2020. Vodnika za ocenjevalce nudita uporaben vpogled v navodila in usmeritve, ki jih imajo ocenjevalci pri ocenjevanju projektov, prijavljenih v programa. Vodnik za ocenjevalce projektov za...več »
13.02.2020
Prvi prijavni rok 2020 je za nami! V programu Erasmus+: Mladi v akciji smo skupno prejeli 82 vlog, od tega 61 v ključnem ukrepu 1 (mladinske izmenjave in mobilnost mladinskih delavcev), 12 vlog v ključnem ukrepu 2 (strateška partnerstva) in 9 vlog v ključnem ukrepu 3 (podpora za reformo politik). V programu Evropska...več »
07.02.2020
Namen študijskega obiska je povezati slovenske, hrvaške in litovske predstavnike občin in mladinske delavce in od blizu predstaviti mladinsko delo v Litvi. Udeleženci si bodo ogledali mladinske organizacije in lokalne skupnosti V Litvi, ki so aktivne na področju mladinskega dela. Obiskali bodo mladinske centre tako v...več »
05.02.2020
Namen srečanja je pregledati dosežke preteklih projektov sodelovanja med EU in Zahodnim Balkanom ter raziskati, kaj je potrebno za povečanje učinka in pozitivnih družbenih sprememb ter iskati pot naprej v okviru programov EU na področju mladine po letu 2020. Govora bo med drugim o izzivih, s katerimi se soočajo mladi, in...več »
Prikazujem rezultate 231 - 240 od skupno 383
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih