Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

17.06.2020
Jeseni za prijavitelje ponovno pripravljamo različna izobraževanja v pomoč pri snovanju projektov, in sicer dve delavnici, eno na področju razvijanja in izvajanja vključujočih aktivnosti in eno na področju spremljanja in beleženja učnih rezultatov, ter spletni izobraževalni program na področju načrtovanja učinkov...več »
16.06.2020
Vas zanima, kaj mladi mislijo o solidarnosti? Zbrali smo nekaj misli mladih o solidarnosti. Zbirka iskrivih misli je rezultat 12 dogodkov, ki smo jih v letu 2019 izvedli v 12 regijah po Sloveniji skupaj s 680 predstavniki organizacij in predvsem mladih, ki so sodelovali na dogodkih.Misli o solidarnosti - v slovenskem...več »
09.06.2020
Vabimo vas, da si v koledarjih zabeležite petek, 11. december 2020, za udeležbo na tradicionalnem zaključnem srečanju programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Ker se programa z letošnjim letom iztekata, bo srečanje obeležilo tudi zaključek celotnega obdobja programov, Erasmus+: Mladi v akciji,...več »
02.06.2020
Zavod Movit je konec maja 2020 izdal publikacijo Značilnosti in učinki mladinskega dela: pregled relevantne znanstvene in strokovne literature, avtorjev prof. dr. Tomaža Deželana in asist. mag. Nine Vombergar s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. Izšla je v slovenščini in v angleščini (v prevodu Josha Roccia)....več »
25.05.2020
Ni vsak dan v letu dan mladosti, še manj pa je dan mladosti enak vsako leto. V tem oziru 2020 posebej izstopa predvsem zaradi izjemnih izzivov, ki jih je postavilo v prihodnost mladih in tudi drugih generacijskih in družbenih skupin. Čeprav se soočamo z eno največjih negotovosti v zadnjih desetletjih, pa je to lahko tudi...več »
25.05.2020
Prva mednarodna aktivnost mreženja programa Evropska solidarnostna enota (ESE), Key to inclusion: European Solidarity Corps, ki smo jo skupaj s partnerskimi nacionalnimi agencijami organizirali decembra leta 2018 v Ljubljani, je bila namenjena spoznavanju programa Evropska solidarnostna enota in mreženju organizacij, ki...več »
14.05.2020
Na Movitu smo izdali Solidarnik – rokovnik za organizacije v programu Evropska solidarnostna enota. Tematik in izzivov, s katerimi se srečajo organizacije v programu, je veliko. Za ta rokovnik smo jih izbrali le nekaj. Uvodoma predstavimo program Evropska solidarnostna enota. Nato povabimo k načrtovanju učinkov projektov....več »
14.05.2020
Na Movitovem YouTube kanalu smo objavili dve animaciji o Evropski solidarnostni enoti: Evropska solidarnostna enota – Predstavitev programa Animacija predstavi program Evropska solidarnostna enota in opiše, kaj prinaša vključenim organizacijam in mladim. Video si lahko ogledate tukaj. Evropska solidarnostna enota – Kako...več »
11.05.2020
V programu Erasmus+: Mladi v akciji se je število oddanih projektnih vlog na drugem prijavnem roku v primerjavi z lanskim letom, povečalo za kar 35 %. Na drugi prijavni rok programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2020 smo namreč prejeli 83 vlog, od tega 51 vlog za projekte mladinskih izmenjav in mobilnosti mladinskih...več »
06.05.2020
Po izvedenih srečanjih z udeleženci ESE, ki so na projekte prostovoljstva prispeli tik pred začetkom krize ter srečanju koordinatorjev prostovoljcev ESE, ki sta potekali v začetku aprila ter smo o njih že pisali, smo se v aprilu udeležili in tudi sami izvedli več srečanj na daljavo, namenjenih krepitvi podpornih aktivnosti...več »
Prikazujem rezultate 241 - 250 od skupno 421
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih