Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

25.11.2019
Zainteresirane organizacije obveščamo, da je neformalni rok za oddajo vloge za pridobitev znaka kakovosti ponedeljek, 2. december 2019. Še vedno velja, da organizacije lahko vlogo oddajo kadarkoli, veljaven znak kakovosti pa mora organizacija imeti najkasneje na dan prijavnega roka. V kolikor bi želeli pridobiti znak...več »
21.11.2019
Zavod Movit je novembra 2019 izdal publikacijo Miti in resnice o mladinskem delu: učinki lokalnega mladinskega dela, avtorjev izr. prof. dr. Tomaža Deželana in asist. mag. Nine Vombergar s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. Publikacija je pregled literature o tem, kaj je mladinsko delo in kateri so njegovi...več »
18.11.2019
14. novembra 2019 je potekal dogodek za predstavitev rezultatov mednarodne raziskave Vpliv prostovoljskih aktivnosti na zaposljivost mladih. Predstavitev rezultatov je pritegnila raznolike posameznike in institucije s področij mladine in zaposlovanja. Z nami so bili predstavniki Urada za mladino, mladinskih in...več »
13.11.2019
Evropska komisija je objavila razpis za zbiranje predlogov za program Evropska solidarnostna enota za leto 2020. Skupaj z razpisom za zbiranje predlogov je Komisija objavila tudi Vodnik po programu Evropska solidarnostna enota v angleškem jeziku. V Vodniku najdete vsa pravila in pogoje za vključevanje v program, zato...več »
07.11.2019
Zaposljivost je pogosto ključen dejavnik uspešne integracije mladih v družbo. Odvisen je od prepleta raznolikih področij v življenju mladega človeka. Številne organizacije se posredno ali neposredno ukvarjamo z zaposljivostjo mladih. Naše delo za najboljše učinke na mlade pa mora biti medsebojno usklajeno in sodelovalno....več »
06.11.2019
Ali v vaši organizaciji delate z mladimi z manj priložnostmi? Morda so aktivnosti programa Evropska solidarnostna enota tiste, ki jih lahko opolnomočijo, saj mednarodni partnerji niso nujno potrebni v vseh aktivnostih. Pridružite se nam 14. novembra 2019 ob 14. uri in z nami raziskujte: - kaj omogoča program Evropska...več »
04.11.2019
Si želiš skupaj z drugimi mladinskimi delavci in mladinskimi voditelji razviti pristope in metode, ki bi Evropo približali mladim? Kako lahko Evropo približamo mladim in jih podpremo pri njihovem aktivnem državljanstvu v evropskem okviru? Seminar združuje mladinske delavce in mladinske voditelje iz različnih držav z...več »
30.10.2019
Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi Nacionalna agencija spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov ESE, tako na področju prostovoljstva kot...več »
25.10.2019
Datum: 7. november 2019 med 9.00 in 15.00 uroLokacija: Mladinski center Brežice Konferenca je namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin z namenom tesnejšega sodelovanja, izmenjave dobrih praks in medsebojnega učenja. Na...več »
Spremembe sistema za registracijo organizacij za sodelovanje v programih E+:MvA in ESE
23.10.2019
Od 22. oktobra 2019 dalje morajo organizacije, ki s projekti sodelujejo ali želijo sodelovati v razpisih za zbiranje predlogov v programih Erasmus+: Mladi v akciji ali Evropska solidarnostna enota pri upravljanju informacij o svoji organizaciji uporabljati nov sistem za registracijo. Nov sistem, imenovan »Registracija...več »
Prikazujem rezultate 241 - 250 od skupno 365
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih