Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

21.04.2020
Z namenom vključevanja novih organizacij v program Evropska solidarnostna enota in doseganja visoke kakovosti projektov prostovoljstva, pripravništev in zaposlitev, Movit, Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota (v nadaljevanju Nacionalna agencija), vabi organizacije, da se...več »
20.04.2020
Vabljeni, da se pridružite se tretji fazi spletnega usposabljanja o Evropski solidarnostni enoti »Ready, Set, Make a Change!. Tretja faza pokriva ukrep pripravništev in zaposlitev in temo, kako podpirati mlade v projektih Evropske solidarnostne enote. 28. aprila 2020 bo ob 10:00 potekal tudi spletni Q&A dogodek o...več »
17.04.2020
Nacionalna agencija (v nadaljevanju NA) je danes objavila rezultate 1. prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, ki so dostopni na zgornjih povezavah. NA poudarja, kot je zapisano v sklepih, da sklepi postanejo izvedljivi z dnem, ko NA prejme s strani Evropske komisije...več »
10.04.2020
Slovenian version of the article is available here. There are currently just over 100 European Solidarity Corps participants in Slovenia, performing their activities with around 40 organisations. Most of them are volunteers, while some are also in job placements. Of course, the crisis related to the measures for preventing...več »
08.04.2020
Kot večino aktivnosti v teh dneh smo tudi usposabljanje ob prihodu premaknili na splet. Odločili smo se, da prostovoljcem, ki so pred kratkim prispeli v Slovenijo, ponudimo serijo krajših delavnic preko konferenčnega klica. Uvodnega usposabljanja, ki je potekalo prejšnji petek, se je udeležilo 9 prostovoljcev. Izrazili so...več »
07.04.2020
Zavod Movit je februarja 2020 izvedel pilotni projekt »Obiski organizacij«, katerega namen je bil doseči višjo kakovost projektov prostovoljstva, pripravništev in zaposlitev v programu Evropska solidarnostna enota. Izvedba je temeljila na modelu študijskih obiskov, pobuda zanj pa je prišla s strani organizacij. Ciljna...več »
07.04.2020
Zaradi pandemije virusa COVID-19, ki močno vpliva tudi na izvajanje evropskih programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, Nacionalna agencija objavlja priporočila prijaviteljem na drugi prijavni rok, 7. 5. 2020, v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Nacionalna agencija...več »
07.04.2020
Glede na številna vprašanja o objavi sklepov sprejema predlogov projektov v program na prvem prijavnem roku v letu 2020 (11. februar 2020),  Nacionalna agencija obvešča, da si kljub številnim izzivom zaradi nastale situacije prizadeva, da bodo sklepi kljub vsemu objavljeni že v drugi polovici meseca aprila 2020,...več »
25.03.2020
Informativni dan programov Evropska solidarnostna enota (ESE) in Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) pred 2. prijavnim rokom v letu 2020 bo potekal 7. aprila 2020 preko spletnega seminarja. Spletni seminar je namenjen vsem, ki se želite informirati o: • namenu, ciljih in značilnostih obeh programov, • strukturi obeh...več »
25.03.2020
Cenjeni upravičenci programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, upam, da ste dobro! Ukrepi za preprečevanje širjenja virusa COVID-19 tako kot na vse, močno vplivajo tudi na izvajanje evropskih programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Vplivajo na udeležence projektov, na...več »
Prikazujem rezultate 251 - 260 od skupno 418
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih