Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

03.03.2020
Za prijavitelje in upravičence smo pripravili informativne letake o spremljanju in beleženju učnih rezultatov z namigi za uporabo Youthpassa v projektih. Letak za organizacije vsebuje osnovne informacije o tem, kaj je Youthpass in kako ga mladinski delavci lahko uporabljate. Na letaku boste našli izkušnjo mlade...več »
02.03.2020
Načrtovanje in doseganje učinkov projektov je pomembna komponenta programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Prijavitelje in upravičence omenjenih programov zato vabimo, da se udeležite mednarodnega usposabljanja Impact+: Youth Field, na katerem boste spoznali razlike med cilji,...več »
27.02.2020
V nastali situaciji povečanega širjenja Koronavirusa SARS-CoV-2 (Covid 19), Nacionalna agencija programa Erasmus+ za področje mladina ter programa Evropska solidarnostna enota objavlja splošna priporočila, ki se nanašajo na razvijajočo se situacijo. Nacionalna agencija priporoča, da se za vse aktualne informacije v zvezi s...več »
14.02.2020
Obveščamo vas, da sta objavljena Vodnika za ocenjvalce za programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota za leto 2020. Vodnika za ocenjevalce nudita uporaben vpogled v navodila in usmeritve, ki jih imajo ocenjevalci pri ocenjevanju projektov, prijavljenih v programa. Vodnik za ocenjevalce projektov za...več »
13.02.2020
Prvi prijavni rok 2020 je za nami! V programu Erasmus+: Mladi v akciji smo skupno prejeli 82 vlog, od tega 61 v ključnem ukrepu 1 (mladinske izmenjave in mobilnost mladinskih delavcev), 12 vlog v ključnem ukrepu 2 (strateška partnerstva) in 9 vlog v ključnem ukrepu 3 (podpora za reformo politik). V programu Evropska...več »
07.02.2020
Namen študijskega obiska je povezati slovenske, hrvaške in litovske predstavnike občin in mladinske delavce in od blizu predstaviti mladinsko delo v Litvi. Udeleženci si bodo ogledali mladinske organizacije in lokalne skupnosti V Litvi, ki so aktivne na področju mladinskega dela. Obiskali bodo mladinske centre tako v...več »
05.02.2020
Namen srečanja je pregledati dosežke preteklih projektov sodelovanja med EU in Zahodnim Balkanom ter raziskati, kaj je potrebno za povečanje učinka in pozitivnih družbenih sprememb ter iskati pot naprej v okviru programov EU na področju mladine po letu 2020. Govora bo med drugim o izzivih, s katerimi se soočajo mladi, in...več »
04.02.2020
Rok za prijavo projektov na prvi prijavni rok v letu 2020 v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota je zaradi tehničnih težav s prijavnicami podaljšan na 11. februar ob 12:00!več »
28.01.2020
Vabimo vas na enodnevni dogodek »Mladinsko delo z begunci in migranti v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, ki bo potekal v torek, 11. februarja 2020 v dvorani Slovenskega etnografskega muzeja v Ljubljani.Namen dogodka je organizacijam, ki razmišljajo o razvoju projektov, ki bodo vključevali...več »
23.01.2020
Vse, ki želite razvijati svoje kompetence na področju podpore učnemu procesu udeležencev vaših projektov, predvsem pri individualnem delu, vabimo k prijavi na mednarodno usposabljanje One 2 One, ki bo potekalo med 23. in 29. marcem 2020 v Nemčiji. Usposabljanje bo udeležencem ponudilo možnost raziskovanja teme podpore...več »
Prikazujem rezultate 271 - 280 od skupno 421
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih