Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

Statistika 3. prijavnega roka programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019
15.10.2019
Na tretji prijavni rok programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019 smo prejeli 46 projektnih vlog v skupni višini 600.656,80 EUR. Razporeditev po posameznih ukrepih je sledeča: Projekti prostovoljstva  21 projektnih vlog v skupni višini 438.326,80 EUR. Pripravništva in zaposlitve  3 projektne vloge v...več »
14.10.2019
Število prostovoljcev, ki jih gostimo v projektih prostovoljstva, znatno presega število tistih, ki jih pošljemo. Če bi posplošeno sklepali na podlagi podatkov iz projektov prostovoljstva (oz. bivšega programa EVS), je Slovenija precej priljubljena destinacija za prostovoljce, medtem ko slovenski prostovoljci niso tako...več »
10.10.2019
Razpis za organizacije Z namenom vključevanja novih organizacij v program Evropska solidarnostna enota  in doseganja visoke kakovosti projektov prostovoljstva, pripravništev in zaposlitev, Movit, Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota  (v nadaljevanju Nacionalna...več »
Vabilo: Delavnica “Spoznajmo program ESE in znak kakovosti” (Maribor, 23. 10. 2019)
03.10.2019
Vabljeni na delavnico Spoznajmo program ESE in znak kakovosti, ki bo potekala 23. oktobra v Mariboru. Kaj je program Evropska solidarnostna enota? Evropska solidarnostna enota je program, ki združuje mlade in organizacije pri prizadevanjih za bolj vključujočo družbo, pri pomoči najbolj ranljivim osebam in reševanju...več »
01.10.2019
Obveščamo vas, da je zaradi tehničnih težav s prijavnimi obrazci rok za prijavo projektov v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota prestavljen za 7 dni. Nov rok za prijavo projektov na tretji razpisni rok obeh programov je 8. oktober 2019 do 12. ure. Za vprašanja ali pojasnila stopite v stik z...več »
30.09.2019
Nacionalna agencija je z namenom priprave na pravočasno in pravilno ukrepanje upravičencev, v kolikor se bodo težave Adrie Airways, ki že imajo vpliv na izvajanja mobilnosti v okviru sprejetih projektov v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, nadaljevale ali/in stopnjevale, pripravila...več »
1 milijon izdanih Youthpassov
12.09.2019
Za spremljanje in beleženje učnih rezultatov v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota uporabljamo orodje Youthpass. Prav kmalu pa bomo na evropski ravni dosegli 1 milijon izdanih Youthpassov, zato vas vabimo k deljenju vaših zgodb in učnih uvidov do katerih ste prišli tudi s pomočjo...več »
Prijave na letno srečanje prostovoljcev
05.09.2019
Letošnje srečanje bo potekalo od 27. do 29. septembra. Vse organizacije in koordinatorje prosimo, da preverite pri vseh prostovoljcih, ki ste jih pošiljali na aktivnost v tujino in so se domov vrnili v zadnjem letu, če so prejeli vabilo in ali so se na srečanje prijavili. V kolikor vabila niso prejeli, vas prosimo, da...več »
Nov obrazec za poročanje o projektih, sprejetih v tujini
05.09.2019
Ponovno vas pozivamo, da pravočasno vpisujete podatke o udeležencih projektov prostovoljstva in zaposlitev, ki so sprejeti v tujini, saj bo lahko Nacionalna agencija le na ta način udeležence vključila v obvezne aktivnosti Kroga usposabljanj in vrednotenj. Obrazec za poročanje ->...več »
Usposabljanje za koordinatorje v aktualnih projektih prostovoljstva in zaposlitev
05.09.2019
Med 16. in 18. oktobrom 2019 bo v Zrečah potekalo srečanje koordinatorjev udeležencev v programu Evropska solidarnostna enota in Erasmus+: Mladi v akciji. Omogočiti želimo prostor za srečanje in izmenjavo izkušenj ter skupaj z vami osvetliti različne vidike dogajanja v projektnem ciklu in pri delu z mednarodnimi...več »
Prikazujem rezultate 271 - 280 od skupno 383
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih