Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

10.12.2019
Razvoj kompetenc in krepitev zmogljivosti v mladinskem delu je ključni cilj podpornih aktivnosti (mednarodnih usposabljanj in aktivnosti TCA) v okviru programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Uspešnost uresničevanja tega cilja sistematično spremlja mednarodna raziskovalna mreža RAY (ang. Research...več »
09.12.2019
Obveščamo vas, da so objavljeni rezultati 3. prijavnega roka (8.oktober 2019) programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enotaRezultati tretjega prijavnega roka programa Erasmus+: Mladi v akciji so dostopni tukaj. Rezultati tretjega prijavnega roka programa Evropska solidarnostna enota so dostopni tukaj....več »
02.12.2019
Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za: 1. ocenjevanje vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji; 2. ocenjevanje vlog za pridobitev znaka kakovosti, vlog projektov...več »
02.12.2019
Izšel je nov priročnik, namenjen povečevanju vidnosti kompetenc, ki jih udeleženci razvijajo v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Priročnik je namenjen mladinskim delavcem, trenerjem, mentorjem in vsem drugim, ki sodelujete v programu in bi želeli raziskati področje podpore ozaveščanja in...več »
29.11.2019
Mladi, še posebno mladi z manj priložnostmi, so pogosto ob vstopu na trg dela zelo ranljiva kategorija. Dolgoročna brezposelnost in neuspeli poskusi pri pridobivanju prve zaposlitve so izrazito obremenilen dejavnik in lahko privedejo do izzivov, ki se z učinkom snežne kepe začnejo odražati na številnih področjih njihovega...več »
26.11.2019
Obveščamo vas, da so prijavni obrazci za prijavo projektov mladinskih izmenjav (Ključni ukrep 1), mobilnosti mladinskih delavcev (Ključni ukrep 1), strateških partnerstev (Ključni ukrep 2) in dialoga mladih (Ključni ukrep 3) na 1. prijavni rok (5. februar 2020) programa Erasmus+: Mladi v akciji dostopni na portalu za...več »
25.11.2019
Zainteresirane organizacije obveščamo, da je neformalni rok za oddajo vloge za pridobitev znaka kakovosti ponedeljek, 2. december 2019. Še vedno velja, da organizacije lahko vlogo oddajo kadarkoli, veljaven znak kakovosti pa mora organizacija imeti najkasneje na dan prijavnega roka. V kolikor bi želeli pridobiti znak...več »
21.11.2019
Zavod Movit je novembra 2019 izdal publikacijo Miti in resnice o mladinskem delu: učinki lokalnega mladinskega dela, avtorjev izr. prof. dr. Tomaža Deželana in asist. mag. Nine Vombergar s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. Publikacija je pregled literature o tem, kaj je mladinsko delo in kateri so njegovi...več »
18.11.2019
14. novembra 2019 je potekal dogodek za predstavitev rezultatov mednarodne raziskave Vpliv prostovoljskih aktivnosti na zaposljivost mladih. Predstavitev rezultatov je pritegnila raznolike posameznike in institucije s področij mladine in zaposlovanja. Z nami so bili predstavniki Urada za mladino, mladinskih in...več »
13.11.2019
Evropska komisija je objavila razpis za zbiranje predlogov za program Evropska solidarnostna enota za leto 2020. Skupaj z razpisom za zbiranje predlogov je Komisija objavila tudi Vodnik po programu Evropska solidarnostna enota v angleškem jeziku. V Vodniku najdete vsa pravila in pogoje za vključevanje v program, zato...več »
Prikazujem rezultate 291 - 300 od skupno 422
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih